Igiena industriala alimentara – eficacitate maxima

SFS Group este alegerea perfecta in ceea ce priveste serviciul de igiena industriala alimentara. Cu totii stim ca igiena are un rol deosebit de important in toate domeniile de activitate cu precadere in domeniul alimentar, pentru ca aici exista riscul de a pune consumatorii in pericol. In acest domeniu normele de igiena sunt foarte stricte si trebuie respectate cu precizie.

Acestea au un aport important in prevenirea imbolnavirilor si promovarea unui stil de viata sanatos.Respectand normele de igiena din industria alimentara oferiti siguranta consumatorilor si in acelasi timp, va faceti remarcati pe piata ca fiind un producator de exceptie. Aceste reguli se aplica tuturor unitatilor alimentare care desfasoara activitati de productie sau prelucreaza, servesc, depoziteaza, transporta si manipuleaza alimente.

Pentru o curatare eficienta a spatiilor alimentare folositi detergenti dezinfectanti, special creati pentru industria alimentara, pentru rezultate uimitoare De asemenea, toate utilajele din unitatile alimentare trebuie sa fie rezistente si usor de curatat, pentru a nu afecta in mod negativ proprietatile alimentelor cu care vin in contact.

Pastrati totul in ordine si dezinfectati in mod constant pentru a nu permite degradarea sau contaminarea alimentelor. In special, spatiile destinate productiei alimentelor vor fi pastrate permanent in stare de curatenie, dar si cele de depozitare. Folosim produse de curatenie atestate si respectam normele de igena, pentru ca vrem sa fim mereu pe placul partenerilor nostri.

Igiena industriala alimentara – echipamente speciale

Igiena industriala alimentara este realizata la cele mai inalte standarde ale calitatii, de catre SFS Group. Pentru asigurarea conditiilor igienice respectati regulile esentiale impuse de lege si pastrati curate spatiile de preparare a mancarurilor, cat si cele de depozitare a alimentelor.

De asemenea, toate uneltele care intra in contact cu alimentele trebuie curatate eficient, cu detergenti si bureti speciali.Asadar, apelati cu incredere la noi pentru ca nu va vom dezamagi. Si pentru ca ne desfasuram activitatea cu profesionalism, facem tot ceea ce ne sta in putinta de fiecare data cand ne cereti ajutorul.

Igiena industriala alimentara – cea mai sigura productie

Pentru a elimina din start riscul imbolnavirilor este foarte important sa respectati regulile de igiena industriala alimentara.In caz contrar, ganditi-va ca riscati ca linia de productie sa fie oprita si chiar sa pierdeti materiile prime care urmeaza a fi procesate.Ne pliem perfect cerintelor clientilor nostri si va garantam reusita sigura inca de la inceputul colaborarii noastre. De asemenea, noi va asiguram ca nu va veti confrunta cu nici un fel de probleme legate de igiena alimentara.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.sfsgroup.ro.

Va stam la dispozitie cu o serie larga de de servicii si va oferim o varietate de informatii, pentru a va ajuta sa intelegi clar situatia in care va aflati si  sa mentineti starea salubritatii firmei in parametrii normalitatii.

SFS Group este firma cu standarde ridicate de igiena ce lucreaza cu o echipa de profesionisti, dedicati muncii pe care o practica, ceea ce atrage dupa sine clienti total multumiti de alegerea facuta. Obiectivul nostru principal consta in desfasurarea activitatii cu profesionalism si seriozitate si in acelasi timp, in prevenirea tuturor problemelor ce pot aparea din cauza nerespectarii normelor de igiena.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de bloom2017:

Ferestrele si usile din PVC sau din termopan sunt foarte apreciate datorita termoizolatiei foarte bune pe care o ofera oricarei incaperi
Daca aveti nevoie de reparatii termopane si ajutor concret indreptati-va toata atentia catre oferta Rms Service Activ.
Serviciile de reparatii termopane Bucuresti prestate de catre firma Rms Service Activ va ofera efecte de lunga durata.
Un electrician Bucuresti este persoana la care puteti apela cu cea mai mare incredere pentru diverse lucrari electrice ce necesita a fi efectuate in casa
Rms Service Activ este echipa profesionista care indeparteaza orice fel de defectiuni oferindu-va servicii eficiente de reparatii termopane.