Implant Dentar Ieftin – Clinica Dentara Germandent

Acum 20 de ani, cand dr. Brandusa Radici a infiintat Clinica Dentara Germandent, am pornit impreuna o activitate in idea de a oferi cele mai bune servicii pacientilor cu probleme stomatologice si implant dentar ieftin.
In acest sens au fost achizitionate toate aparatele necesare, instumentarul specific, materialele consumabile de ultima generatie si cu perseverenta si profesionalism s-a constituit o echipa medicala capabila sa acopere majoritatea serviciilor necesare pacientilor.

 

Obiective
Avand in vedere obiectivul nostru, acela de a trata pacientul ca un tot unitar, tinand cont de afectiunile cornice sau acute ale acestuia, avem in prezent posibilitatea de a oferi pacientului un tratament individualizat si complet.

Servicii
Serviciile medicale realizate in cadrul Germandent, acopera toate domeniile stomatologiei respectiv: protetica, implantologie, profilaxie, ortodontie, endodontie, pedodontie, parodontologie.

Serviciile oferite de Germandent se adreseaza tuturor varstelor, incepand cu eruptia primilor dinti in copilarie, elevi si studenti, pentru care se aplica o reducere a tarifelor de 30%, continuand cu persoanele adulte si incheind cu persoanele varstnice avand si aici un discount de 30% pentru pensionari.

Dr. Brandusa Radici
Sub conducerea doamnei dr. Radici Brandusa, activeaza in cadrul Germandent, medici cu experienta, buni profesionisti si cadre universitare, urmarind in permanenta cresterea calitatii serviciilor medicale oferite, aducerea la zi a celor mai moderne tehnici si practici stomatologice, avand totodata in vedere preturi accesibile pentru pacienti, uneori oferind gratuitate pentru cazurile sociale.
Avand in vedere toate acestea, adresabilitatea pacientilor catre Germandent a crescut continuu avand in prezent peste 30 de consultatii si tratamente pe zi.

Un serviciu pe care pacientii nostril il solicita din ce in ce mai des este acela de implantologie, realizat de doamna dr. Radici Brandusa, medic cu o bogata experinta de peste 25 de ani si 20.000 de implanturi inserate. La Germandent, pacientii care au beneficiat de implanturi dentare au varsta cuprinsa intre 20 si 85 de ani, plata acestor implanturi fiind una din cele mai mici si competitive de pe piata acestor servicii. Astfel la Germandent pacientii nostril beneficiaza de implant dentar ieftin in conditii de calitate si bune rezultate medicale.

Pentru pacientii edentati total si care necesita servicii speciale de inalta performanta finalizate cu protezare totala, in cadrul Germandent, activeaza doamna dr. Laura Iosif, cadru universitar la Universitate de Medicina si Farmacie Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara, disciplina de Protetica. Totodata Germandent, colaboreaza cu cele mai bune laboratoare de tehnica dentara din Bucuresti.

Concluzie
Avand in vedere cresterea constanta a numarului de cazuri de afectiuni ale gingiei si osului, in randul adultilor tineri, boala parodontala si care netratate duc la pierderea dintilor, Germandent ofera servicii si tratamente specializate. Pentru aceasta categorie de pacienti se efectueaza un set de analize care identifica in timp util germenii patogeni care provoaca aceasta boala invalidanta, fiind si baza unui tratament individualizat, bioregenerator si antibiotic. Boala parodontala afecteaza peste 40% din adultii peste 30 de ani si 70% din adultii peste 65 de ani.

Pentru micii nostrii pacienti, oferim servicii de calitate pentru evaluarea periodica a evolutiei dentitiei acestora si tratamente specializate, corective, pentru a pregati o dentitie sanatoasa a viitorului adult.

Vom ramane mereu la cele mai inalte standarde de calitate si deontologice cu servicii accesibile pentru pacientii nostrii, la un pret corect si cu garantia lucrarilor efectuate.

Zambetul, sanatatea dintilor cat si increderea in sine sunt cele mai importante valori care si trebuie puse pe primul plan.

Detalii: https://germandent.ro/

Programari: +4 0726 282 896

DATE DE CONTACT

Nume: dr Brandusa Radici
Functie: Medic Generalist cu Specializare in Implantologie
Email: dr.brandusaradici@gmail.com
Telefon: +4 0726 282 896
Website: www.germandent.ro

Cuvinte cheie:

implant dentar pret, pret implant dentar, cat costa un implant dentar, extractie masea de minte, cât costă un implant dentar, maseaua de minte, masea de minte, masele de minte, extractia maselei de minte, măseaua de minte, măsele de minte, implanturi dentare pret, implant masea pret, preturi implanturi dentare, pret implant, pret extractie masea de minte, preturi implanturi

Alte Comunicate de presa de Grigorescu Mario:

Copilul cu autism ar trebui sa aiba in dezvoltare aproximativ opt (8) abilitati critice pana cel mai tarziu la 5 ani ... ca sa aiba o sansa la recuperare.
Haideti sa analizam sase concluzii majore pe care le puteti aplica la urmatoarea lansare a produsului dumneavoastra.
Consultantii de marketing fac tot ceea ce face un marketer obisnuit, dar cu recompense si mai mari - si da, si provocari! Acestia au ocazia sa lucreze cu diversi clienti, sa isi dezvolte abilitatile in tot felul de proiecte interesante.
Ce este autismul? Sau tulburarea de spectru autist, asa este numita acum.
Copilul cu autism. Gradinita? Shadow (insotitor) sau nu? Si cand anume gradinita? Shadow (insotitor) la gradinita sau copilul singur?