Importatori de mochete din Bucuresti

Firmele care comercializeaza mochete in Bucuresti sunt de regula atat importatori cat si distribuitori in Romania ai tipurilor de mochetei modulare ce sunt produs in strainatate, dupa o tehnologie considerata a fi unica si de ultima ora, care ne permite noua lientilor, folosirea materialelor celor mai moderne pentru amenajarea pardoselilor.

Comerciantii din Romania sunt de regula importatori de game noi de modele si distribuitori in intreaga. Clientii pot alege mereu dintre modele noi, combinand culorile moderne in cate moduri isi doresc.

O mocheta modulara patrata este considerata ultima metoda in amenajare pardoselilor, ce se poate face rapid dar in acelasi timp elegant si modern.
Firmele care comercializeaza mochete in Bucuresti, stau la dispozitia clientilor cu game vaste de modele si culori la o calitate de exceptie.

Mocheta modulara

Materialele moderne utilizate la fabricarea mochetelor modulare o fac sa unica prin calitatile ei deosebite. Fiind fabricata pe o textura de bitum, aceasta mocheta modulara lupta in mod eficient impotriva igrasiei dar si a umezelii. Mocheta nu va retine apa si nu o sa putrezeasca, este deasemeni antistatica, antialergica, rezista la foc, asadar nu va intretine focul accidental.

Se poate aseza perfect pe orice fel de pardoseala si are o aderenta perfecta indiferent de tipul de material pe care e asezata, chiar daca vorbim de beton, de gresie ori dusumea sau de parchet.

Preturi ieftine ale amenajarilor cu mocheta se pot obtinei numai cu ajutorul firmelor specializate in mochete in Bucuresti care sunt unici importatori ai mochetelor modulare produse in tari cum ar fi Olanda, la niste standarde de calitate dintre cele mai ridicate si folosind o tehnologie ce este unica in Europa.

Modelele sunt produse la niste dimensiuni ce masoara 50 cm x 50 cm, iar la 4 bucati achizitionate de mocheta veti avea 1 metru patrat de amenajare.

In functie de scopul care este urmarit, putem sa alegem o mocheta modulara atunci cand vom avea un trafic mediu sau intens ori foarte intens. Montajul se poate realiza rapid prin ei amplasarea chiar pe pardoseala, avand desenat pe spatele fiecarei dale ale mochetei un sens de montaj ce trebuie sa se respecte pentru a obtine niste imbinarile perfecte.

Montajul nu necesita utilizarea unui adeziv de lipire si nici specialisti la montaj deaorece oricine poate sa monteze rapid pe orice fel de suprafata de pardoseala ce e aleasa spre amenajare.

Tipuri de dimensiuni

In varianta noua, acest gen de mocheta se comercializeaza la 50 cm x 16 cm, 12,5 bucati de mocheta si in acest fel aveti 1 metru patrat amenajat.
Mochetele modulare dale pot fi utilizate oriunde, atat in hoteluri, cat si in moteluri, baruri, firme, pensiuni dar si in apartamente, case de vacanta, vile, ansambluri rezidentiale, sedii de firma, birouri, banci, gradinite, sali de sport, scoli, sali de fitness etc.
Mocheta se poate deasemeni livra in toata tara cu ajutorul serviciul de curierat rapid, in cel mult 3 zile lucratoare fiidn posibil sa ajunga la destinatar modelul ales, plata facandu-se ramburs.
Se poate comanda chiar si telefonic prin numerele de telefon ce sunt afisate sus pe site-urile de specialitate cum ar fi si www.decolandia.ro, acolo unde consultantii pot sa ofere toate informatiile necesare si cerute de clienti in legatura cu modalitatile de amenajare.

DATE DE CONTACT

Website: www.decolandia.ro
Cuvinte cheie: mocheta bucuresti

Alte Comunicate de presa de 1 :