Impreuna pentru Livezeni – revenim cu forte proaspete

Primaria Livezeni impreuna cu Asociatia pentru Inovare Sociala si partenerii sai din proiectul “Masuri integrate pentru combaterea saraciei si a marginalizarii in Livezeni” anunta reluarea actvitatilor de furnizare a masurilor integrate de sprijin si asistenta pentru 600 de persoane din comunitatea defavorizata din comuna Livezeni, judetul Mures.

Astfel, dupa o pauza de trei luni din cauza restrictiilor impuse de pandemia cu COVID-19, revenim plini de energie si entuziasm, cu forte proaspete si idei noi si ne oferim in continuare sprijinul oamenilor din comunitatea mai putin norocoasa a comunei Livezeni unde, desi cadrul natural este destul de ofertant, viata nu a oferit locuitorilor belsug pe masura locului.

In Livezeni traiesc peste 400 de familii afectate de saracie extrema si marginalizare, in gospodarii suprapopulate, in fiecare casa de chirpici care sta sa cada locuind cel putin 6 suflete. In sat inca exista case neracordate la energie electrica, fara incalzire pe timp de iarna sau intr-o stare avansata de degradare, reprezentand un pericol pentru familiile respective. Mai mult de jumatate din ele sunt lipsite de conditii minime de igiena si sanatate.

Sustinem in continuare antreprenoriatul local, educatia si dezvoltarea copiilor ce vor construi viitorul localitatii, cat si persoanele lipsite de resursele ce asigura un trai decent.

Daca doresti si tu sa te implici in sprijinirea acestei comunitati, afla mai multe detalii pe:

pagina de web: www.vector-mures.ro

pagina de Facebook VECTOR Mures : www.facebook.com/Vector-Mures-632752320513874/

scrie-ne pe adresa de e-mail : contact@inovare-sociala.ro

sau suna-ne la telefon: 0762 248 195

DATE DE CONTACT

Nume: Asociatia pentru Inovare Sociala
Email: contact@inovare-sociala.ro
Telefon: 762248195
Website: www.vector-mures.ro
Cuvinte cheie: Livezeni Mures Saracie Campanie

Alte Comunicate de presa de 811 :