Incearca si tu noile lenjerii Cocolino xxl!

Noua gama de lenjerii Cocolino xxl face ravagii in online

Nu-ti fie teama sa experimentezi noile lenjerii Cocolino xxl dintr-un material mult mai greu, cum ar fi acesta textura plusata. Nu exista un moment mai bun decat iarna pentru a te baga sub aceste tesaturi. Pentru aceste tipuri de lenjerii, grosimea se masoara in grame pe metru patrat sau gsm si orice foaie de iarna buna va avea o greutate de cel putin 170 de grame pe metru patrat.

De la un material plusat si confortabil la un bumbac cu un fir mare, cele mai bune lenjerii Cocolino xxl de mai jos va vor pastra caldura pe parcursul celor mai reci luni ale anului.

Cum se intretin corect aceste asternuturi?

Ne petrecem o treime din viata pe asternutul nostru lasand in urma 56 de ore pe saptamana de transpiratie, ulei de corp si celule moarte ale pielii. Deci, cat de des ar trebui sa spalam aceste lenjerii cocolino xxl care absorb de 2 ori mai mult cantitatea unei lenjerii? Si care este cel mai bun mod de a face acest lucru?

Pentru a mentine acarienii de praf si alti alergeni departe, specialistii sugereaza spalarea si schimbarea asternuturilor o datan sau de doua ori pe saptamana.

Incarcarea masinii de spalat

Lenjeriile au nevoie de mult spatiu pentru a se curata, asa ca nu blocati prea multe in fiecare incarcare. Niciodata nu le infasurati in jurul agitatorului – acestea se vor rupe.

Spalati asternuturile separat pentru a impiedica alte articole sa se incurce sau sa se baloteze in ele. Daca alegeti sa spalati alte articole cu acestea, asigurati-va ca sunt usoare si de culoare similara.

In timp ce foile de bumbac sunt sigure de spalat pe orice ciclu, este bine ca in cazul acestor lenjerii cocolino xxl sa verificati intotdeauna eticheta de ingrijire pentru instructiunile de spalare.

Selectati ciclul care se potriveste nivelului corespunzator lenejriilor – normal sau pentru pete. Spalarea excesiva face ca acestea sa se uzeze mai repede.

Temperatura apei

In general, lenjeriile albe sau de culoare deschisa se spala bine la orice temperatura a apei. Cu toate acestea, in timpul sezonului rece si gripei, specialistii sugereaza igienizarea foilor prin spalarea lor pe un ciclu cald sau fierbinte. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la reducerea alergenilor. Pentru a impiedica asternuturile de culoare mai inchisa sa se estompeze, folositi apa rece pentru spalare si clatire.

DATE DE CONTACT

Nume: Patone
Functie: Patone
Email: contact@patone.ro
Telefon: 726513956
Website: https://www.patone.ro/
Cuvinte cheie: lenjerii cocolino ieftine, lenjerii cocolino xxl

Alte Comunicate de presa de 810 :