Începerea implementării proiectului „Granturi pentru Capital de Lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” C&A GENERAL ACTIVITIES IMPORT EXPORT S.R.L

Anunț privind începerea implementării proiectului „Granturi pentru Capital de Lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” – C&A GENERAL ACTIVITIES IMPORT EXPORT S.R.L

C&A GENERAL ACTIVITIES IMPORT EXPORT S.R.L. anuntă lansarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD înscris în cadrul Măsurii Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, proiect nr. RUE 1886 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr. 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maximum 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenorialului și Turismului (MAT) și Agenția pentru IMM, Atragerea de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE), Ploiești.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia de COVID-19.

Proiectul are printre principalele obiective următoarele:

-menținerea activității pe o perioadă de minimum 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 342269,33 lei (valoarea totală) din care: 297625.5 lei grant și 44643.83 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

C&A GENERAL ACTIVITIES IMPORT EXPORT S.R.L.

Persoană de contact:

Cristian Stancu

Tel: 0748620699

Nume: Cristian Stancu
Functie: director
Email: avantaj@gmail.com
Telefon: 0748620699

Alte Comunicate de presa de Moscu Bogdan:

Finalizarea proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD PENTRU C&A GENERAL ACTIVITIES IMPORT EXPORT S.R.L.”
C&A GENERAL ACTIVITIES IMPORT EXPORT S.R.L. anuntă lansarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD înscris în cadrul Măsurii Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, proiect nr. RUE 1886