Început de an spectaculos pentru B-Cure Laser România

În primul trimestru din 2020, compania GY Medical Solutions SRL, distribuitor în România al dispozitivelor medicale pentru tratamentul durerilor B-Cure Laser, a vândut peste 300 de produse, ceea ce reprezintă o creștere exponențială comparativ cu perioada similară a anului trecut. Circa 3600 de clienți s-au informat de noua modalitate de tratare a durerilor, disponibilă la nivel național de mai puțin de 3 ani. Cel mai mare interes pentru aparatul B-Cure Laser l-au manifestat pacienții cu vârstele cuprinse între 70 și 79 de ani (27,2%), urmați de cei de 80-89 de ani (24,4%) și de persoanele de 60-69 de ani (15,6%).

Referitor la cele mai frecvente probleme ortopedice, aproximativ 50% dintre pacienți au suferit de afecțiuni ale membrelor inferioare (genunchi, șolduri, călcâie etc.), peste 37% au manifestat dureri la nivelul trunchiului (în special la coloana vertebrală), 10,2% – probleme ale membrelor superioare (mâini, umeri, ș.a.m.d.), iar circa 3% – afecțiuni la nivelul capului și gâtului.

„Începutul de an 2020 a fost foarte activ pentru compania noastră. Strategia pe care am urmat-o de-a lungul timpului a contribuit semnificativ la consolidarea notorietății mărcii B-Cure Laser România. Am consemnat un volum constant de vânzări, ceea ce ne dă speranțe că, la finalul primului semestru, vom egala totalul aparatelor comercializate în 2019. Drept urmare, anul acesta vom reuși să ne dublăm cifra de afaceri; estimez minimum 4 milioane de lei”, a declarat Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions SRL.

Compania a făcut progrese importante în ceea ce privește educarea și informarea publicului-țintă, încrederea în brand a sporit, iar decizia de cumpărare s-a luat într-un timp mult mai scurt. „Pentru B-Cure Laser România, cea mai mare provocare pentru 2020 constă în consolidarea poziției pe care firma o are pe piața de profil, iar clienții să perceapă produsul ca o primă alternativă în tratarea durerilor de care suferă”, a precizat Gabriela Vîlcea. De asemenea, se are în vedere găsirea unor noi parteneri de afaceri și a unor canale inovatoare prin intermediul cărora să fie promovate dispozitivele medicale B-Cure Laser, dezvoltate și brevetate în Israel.

B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii și vindecării sursei acesteia, stimulând mecanismele naturale de refacere a organismului, întărind comunicarea intercelulară și favorizând circulația sângelui. Aparatul este recunoscut la nivel internațional datorită eficienței în remedierea problemelor medicale în condiții de siguranță, fără riscuri și efecte secundare. El acționează la nivelul pielii și in profunzime, fără a deteriora țesuturile, rezolvând durerea asociată cu afecțiunile ortopedice în doar câteva ședințe, în funcție de intensitate și nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decât cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamațiilor și rănilor, acestea având, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul are certificare ISO / CE 0197 și este comercializat în România, Israel, Germania, Marea Britanie, Franța, Elveția, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada și Australia.

DATE DE CONTACT

Nume: Răzvan Popa
Functie: PR & Communication Officer
Email: razvan.popa@gymedicalsolutions.ro
Website: https://b-cure-laser.ro/

Alte Comunicate de presa de 910 :