Inchirieri auto Lugoj

Oferta inchirieri auto Lugoj prin West Rent a Car

West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Lugoj si inchirieri masini ieftine cu preturi incepand de la 16 € (tva + toate taxele incluse), bazate pe transparenta, calitate si siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Rezerva acum o masina pentru a gasi cea mai buna oferta de pret.

West Rent a Car include in pretul inchirierii: TVA, ASIGURARE RCA, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA, preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.

Cel mai simplu mod de a descoperi Lugojul si imprejurimile sale, este cu siguranta la bordul unei masini. Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirieri in auto Lugoj, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa obtineti siguranta si confortul de care aveti nevoie. Gama noastra de masini de inchiriat include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. Daca intr-adevar gasiti dificultate in alegerea masini dorite, nu ezitati sa ne contactati la – 0749540954 – si echipa noastra va poate ajuta in vederea alegerii potrivite.

Alte Comunicate de presa de Razvan Dobre:

Inchirieri auto Ford Fiesta 2019 preturi de la 22 €/zi. Inchiriaza un Ford Fiesta, rezerva acum cea mai buna oferta de pret in Timisoara, West Rent a Car.
Sunteti o persoana fizica sau juridca si cautati oferte pentru inchirierea unei masini in Timisoara si Aeroport Fara Avans. Cere o cotatie pe West Rent a Car.
Garantam cel mai bun raport calitate pret de inchirieri auto in Timisoara.
Inchirieri auto Timisoara ieftine ✓ Inchirieri auto Timisoara fara card de credit ✓ Preturi avantajoase ✓ Livrare Gratis in Aeroport. Rezerva acum.
Inchirieri masini in strainatate din Timisoara. Inchirieri auto pentru concediu in afara tarii, masini disponibile din Timisoara. West Rent a Car.