O noua solutie de Inchirieri auto: Renteaza.com

Cauti inchirieri auto Otopeni Bucuresti Timisoara Cluj

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Otopeni Bucuresti Timisoara Cluj. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de masini de inchiriat pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CERERE si OFERTA in sistem Rent a Car Otopeni Bucuresti Timisoara Cluj.

inchirieri auto

Recomandarile noastre pentru inchirieri auto

• Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENT „In cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident.” sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Nume: Dobre Razvan
Functie: Titular
Email: westrentacar.com@gmail.com
Telefon: 749540954