Inchirieri Auto Timisoara Fara Avans

Sunteti o persoana fizica sau juridica si cautati oferte pentru inchirierea unei masini in Timisoara Fara Avans?

Pe West-rent-a-car.com puteti gasi multe oferte de inchirieri auto Fara Avans. In tariful de inchiriere sunt incluse Tva, Asigurare, Rovineta, Km Nelimitati, Asistenta Rutiera Non Stop, precum si urmatoarele serviciile si avantajele: Livrare Masina Gratuita, Fara Card de Credit, Politica Combustibil Plin / Plin, Toate Taxele Incluse, Garantie Minima.

>>> CERERE O COTATIE GRATUITA ONLINE <<<

inchirieri auto Timisoara fara avans

Inchirieri auto pentru persoane private si firme fara avans

Ca persoana privata sau firma aveti posibilitatea de a inchiria o masina fara sa platesti niciun avans, costul inchirierii se face in momentul preluari autoturismului, in cazul in care ajungeti in Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, pretul inchirierii, precum si depozitul (garantia) se achita in momentul semnarii contractului in aeroportIn vederea inchirierii autoturismului potrivit va rugam verificati oferta de preturi, precum si Clasa Masinii: EX: clasa Mini – Chevrolet Spark, Toyota Aygo, clasa Economy – Dacia Logan, clasa Compact – Ford Fiesta sau Renault Clio modelul nou, Chevrolet Cruze din clasa Full Size, Skoda Rapid 2018 din clasa Medie.

Va interesează una dintre aceste Autoturisme? Solicitati o oferta gratuita fara obligatii, vom raspunde cat mai curand posibil.

Nume: Dobre Razvan
Functie: Titular
Email: westrentacar.com@gmail.com
Telefon: 749540954