InSPORTline – ofera reduceri mari de black friday

fitness-with-dumbbells-37569944

De anultrecut, ziua reducerilor semnificative, cunoscuta drept Black Friday, a devenit o traditie si pentru retailerii online si offline din Romania. Anul acesta, ziua reducerilor este 23 noiembrie.

Traditia Black Friday este originara din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atatin retail-ul traditional, cat si online. Black Friday marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de sarbatori, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor. Si in Romania, numeroase magazine, din diferite domenii vin cu oferte imbatabile, cu discounturi considerabile, care sa le dea clientilor ocazia de a-si achizitiona produsele dorite. InSPORTline este unul dintre acele firme care ofera reduceri black friday, cu reduceri de 20% pana la 80%, care le ofera doritorilor sansa de a-si achizitiona acele aparate fitness la care au visat atat de mult.

Alegerea unui aparat de fitness

Cel mai important criteriu in alegerea unui aparat fitness este destinatia acestuia. Daca ai in plan deschiderea unei sali de fitness cu program de functionare intre 12 si 24 de ore,  trebuie sa alegi un aparat de fitness profesional, special conceput pentru a rezista traficului intens dintr-o sala de fitness.  Existasi sali de fitness cu trafic redus, aici vorbim de sali de fitness din interiorul hotelurilor sau firmelor, unde, aparatele ideale vor fi cele semiprofesionale. Daca obiectivul tau este sa te mentii in forma prin antrenamentul la domiciliu, atunci iti doresti un aparat de fitness pentru acasa, avand un pret acceptabil si rezistentaindelungata. Iar reducerile ce vin odata cu Black Friday vor reprezenta ocazia perfecta de a cumpara echipamentele de fitness necesare in acest sens, la preturi promotionale.

Dotari necesare

Daca un aparat fitness este nou, cu sigurantasi dotarile acestuia vor fi pe masurasi mai ales, vor fi functionale. Cu sigurantaiti doresti un aparat fitness care sa-ti arate cate calorii consumi, cu ce viteza alergi, pulsul si iti permite sa asculti muzicain timpul antrenamentului. Un aspect la fel de important, este modalitatea de transport. Verifica daca aparatul este prevazut cu roti pentru a facilita deplasarea acestuia dintr-un loc in altul.

Aparate fitness cu garantiereduceri Black Friday

Un punct forte al aparatelor de fitness noi il reprezinta garantia oferita de producator. Verifica perioada acesteia si conditiile de acordare. Cauta un furnizor sigur, de incredere, ce iti ofera garantie, consultantasi service in cazul unor probleme. Alege un aparat fitness nou, de la surse sigure! InSPORTline, de exemplu, este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de fitness si articole sportive din Romania careiti ofera consultantain alegerea unui apart fitness, indiferent daca este pentru o sala de fitness sau pentru acasa.

Antrenamente functionale

Antrenamentul functional combina o serie de exercitii aerobice ce implicasi ridicarea de greutati. Motivul pentru care a devenit atat de popular este ca vizeaza toate cele 10 domenii ale conditiei fizice: cardiovascular, perseverenta, forta, flexibilitate, putere, viteza, coordonare, agilitate, echilibru si precizie.Pentru efectuarea exercitiilor functionale, in care corpul tau se misca liber testandu-ti limitele, cele mai folosite echipamente sunt halterele de greutati mari, ganterele, mingile de perete sau medicinale, corzi de suspensie, discuri de echilibru si alte accesorii fitness, acestea fiind strans legate de tipul de antrenament.

Exercitii de forta

Impins de la piept cu haltere de 45 de kg pentru barbati si 30 de kg pentru femei. Se fac cate 3 seturi de cate 21 cu 9 repetari pentru barbati si 15 cu 9 repetari pentru femei. Trecerea de la un exercitiu la altul se face fara pauza, ca un antrenament intreg.

Exercitii de coordonare

Sarituri pe cutie astfel: stai in fata cutiei cu mainile pe langa corp, la o distanta de aproximativ un brat. Din aceasta pozitie sari cu ambele picioare pe cutie, apoi revii la poztia initialasi repeti intr-un ritm alert 3 serii a cate 5 repetari.

Alte Comunicate de presa de 2 :