Instalatii fotovoltaice SolarEdge – nou si indraznet !

Portofoliul de produse SolarEdge include instalatii fotovoltaice SolarEdge, invertoare PV foarte eficiente și o platformă Web pentru monitorizarea la nivel de modul și detectarea defecțiunilor. Sistemul SolarEdge permite recoltarea mai multor energii solare de la orice sistem PV prin îndepărtarea eficientă a constrângerilor sistemice cunoscute în spațiul de energie fotovoltaică.

Instalatii fotovoltaice SolarEdge:

Instalatiile fotovoltaice SolarEdge  sunt  un sistem convertor DC / DC care este conectat de instalatori la fiecare modul PV sau încorporat de producătorii de module, înlocuind cutia tradițională de joncțiune solară.

Instalatiile fotovoltaice SolarEdge măresc puterea de ieșire din sistemele fotovoltaice prin urmărirea constantă a punctului maxim de putere (MPPT) fiecărui modul individual. Mai mult, optimizatorii de putere monitorizează performanța fiecărui modul și comunică datele de performanță către portalul de monitorizare SolarEdge pentru o întreținere la nivel de module îmbunătățită și eficientă.

Fiecare optimizator de putere este echipat cu funcția unică SafeDC ™ care oprește automat tensiunea DC a modulelor ori de câte ori se oprește invertorul sau rețeaua.

Modulul MPPT per modul permite un design flexibil de instalare cu mai multe orientări, înclinări și tipuri de module în același șir. Când lucrați cu invertoare SolarEdge, instalatii fotovoltaice SolarEdge mențin automat o tensiune de șir fixă, permițând instalatorilor o flexibilitate mai mare, cu șiruri mai lungi și șiruri de lungimi diferite pentru a proiecta sisteme optime de fotovoltaice. instalatii fotovoltaice SolarEdge sunt compatibile cu modulele c-Si și thin-film și au o garanție de 25 de ani.

Instalatii fotovoltaice SolarEdge  DC-AC PV este proiectat special pentru a lucra cu optimizatoarele de putere SolarEdge. Deoarece MPPT și managementul tensiunii sunt gestionate separat pentru fiecare modul de către dispozitivul de optimizare a puterii, invertorul este responsabil doar de inversarea DC la AC.

În consecință, acesta este un invertor solar mai puțin complicat, mai rentabil și mai fiabil, cu o garanție standard de 12 ani, care poate fi extinsă la 20 sau 25 de ani. Tensiunea fixă ​​a șirului asigură funcționarea la cea mai mare eficiență în orice moment (randament ponderat> 97%) independent de lungimea și temperatura șirului.

În plus față de funcționalitatea acestuia ca invertor optimizat DC, invertorul SolarEdge gestionează, de asemenea, energia acumulatorului și a sistemului ca parte a sistemului StorEdge.

Platforma de monitorizare PV SolarEdge este o platformă care oferă monitorizare la nivel de module, la nivel de șir și la nivel de sistem. Software-ul de monitorizare solară asigură o întreținere îmbunătățită a sistemelor fotovoltaice și asigurarea randamentului. Platforma oferă în mod automat alerte pentru detectarea precisă și imediată a defecțiunilor, localizată pe o hartă a site-ului virtual pentru depanarea la fața locului și la distanță la nivel de modul. Performanța modulului este comunicată între liniile electrice existente, astfel încât nu este necesară cablarea suplimentară.

Sistemele fotovoltaice au dezavantajul major că puterea electrică depinde de lumina directă a soarelui, astfel că aproximativ 10-25% sunt pierdute dacă nu se utilizează un sistem de urmărire, deoarece celula nu va fi în mod direct îndreptată spre soare în orice moment. Praful, norii și alte lucruri din atmosferă diminuează de asemenea puterea.

O altă problemă principală este concentrarea producției în orele care corespund principalei inoculări, care de obicei nu se potrivesc vârfurilor cererii în ciclurile de activitate umană. Cu excepția cazului în care modelele actuale ale rețelelor de consum și a rețelelor electrice se adaptează reciproc la acest scenariu, energia electrică trebuie încă stocată pentru utilizare ulterioară sau compusă din alte surse de alimentare, de obicei hidrocarburi.

 

DATE DE CONTACT

Email: office@solarcenter.ro
Telefon: 744553095
Website: http://solarcenter.ro
Cuvinte cheie: instalatii fotovoltaice SolarEdge

Alte Comunicate de presa de 206 :