Intra in Programul Romstal Partener si bucura-te de avantajele imediate!

Intra acum pe romstalpartener.ro si afla de misiunea Romstal, aceea de a fi principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor. Acest program te va ajuta sa obtii avantaje nenumarate in relatia cu clientii.

Romstal este lider pe piata de profil din Sud-Estul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Angajamentul Romstal fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar prezenta pe piata este dedicata in intregime in a oferi solutii inovatoare, exclusive, precum si a unor servicii de top care satisfac cele mai exigente cerinte.

Sustinem activitatea instalatorilor si incercam sa le venim in ajutor prin intermediul cursurilor specializate si a conditiilor preferentiale (oferte speciale, suport tehnic). In cadrul platformei romstalpartener.ro, se pot face comrenzi directe catre magazin, oferte direct catre clienti si se poate vedea istoricul facturilor. Romstal va dedica campanii speciale care sa te ajute sa iti consolidezi pozitia pe piata. Sub butonul “Promotii” se pot vedea campaniile promotionale active.

Asigura-te ca beneficiezi acum de clienti noi prin parteneriatul cu Romstal! Pe platforma romstalpartener.ro ai sectiuni dedicate: “Bursa de lucrari” si “Bursa de produse”.

Asadar, daca esti instalator ai toate motivele de a intra in programul Romstal Partener! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti cererea dvs. la: comenzionline@romstal.ro sau la numarul de telefon 021.3320901. De asemenea, puteti veni in oricare dintre magazinele noastre.

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal partener

Alte Comunicate de presa de 401 :