Intracom Telecom anunță complianta soluțiilor FWA WiBAS™ G5 mmWave cu standardele FCC pentru piața din SUA

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că Federal Communications Commission (FCC) a certificat soluțiile sale avansate FWA mmWave, WiBAS™ G5 evo-BS și WiBAS™ G5 Connect+, care funcționează în benzile TDD și FDD la 24 și 28 GHz, alături de sistemele 5G.

WiBAS™ G5 evo-BS are o flexibilitate excepțională de implementare, deservind abonații într-o zonă mare, ce se poate extinde până la câțiva kilometri de la locul de amplasare a hub-ului, și utilizează o varietate de antene sectoriale care variază de la o acoperire de 90° la o acoperire completă de 360°. Datorită formei sale compacte, această stație de bază Point-to-MultiPoint (PtMP) nu necesită infrastructuri de telecomunicații grele. În plus, aceasta combină capacități sofisticate de QoS ierarhică și de planificare a traficului bidirecțional cu moduri radio PHY care ajung la 1024-QAM pentru a asigura o funcționare robustă și foarte eficientă. Funcționează în banda de 24 și 28 GHz Upper Microwave Flexible Use Service (UMFUS), iar software-ul său inteligent permite operarea alături de sistemele 5G în canale adiacente. În plus, este pe deplin compatibil cu stația terminală versatilă WiBAS™ G5 Connect+.

WiBAS™ G5 Connect+ este o stație terminală avansată pentru operatorii care doresc să implementeze rapid servicii de bandă ultra largă către abonați și să câștige timp prețios în fața soluțiilor Fiber to the Curb (FTTC) / Fiber to the Home (FTTH). Terminalul radio este remarcabil de flexibil, deoarece este capabil să funcționeze atât în TDD, cât și în FDD în spectrul UMFUS de 24 și 28 GHz. În plus, capacitățile sale ‘’zero touch’’ permit o implementare fără efort, obtinandu-se în acelasi timp o rază de acțiune extinsă de câțiva kilometri.

De menționat că, înainte de a fi testate și certificate de către FCC, ambele sisteme au trecut printr-un proces de testare amănunțit în laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale Intracom Telecom, care beneficiază de acreditarea ISO/IEC 17025:2017.

John Tenidis, Directorul de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless al Intracom Telecom, a declarat „Ne-am angajat întotdeauna să ne servim clienții cu soluții de ultimă generație și fiabile, plasând capacitatea și gama de conectivitate în centrul inovației noastre. Cea de-a cincea generație a tehnologiei noastre FWA respectă standardele FCC și îndeplinește obiectivul FCC de a reduce decalajul digital în zonele rurale și suburbane din SUA.”

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

fwa, wireless, wireless technology, intrarom, intracom telecom

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

"Antena inteligentă" inovatoare va fi prezentată în cadrul MWC Barcelona
Atena, Grecia - 05 februarie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, va lansa cele mai noi produse radio în bandă E la următorul eveniment MWC Barcelona, care va avea loc în perioada 26-29 februarie 2024.
Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom