Intracom Telecom anunță un parteneriat de distribuție cu Crossover pentru piața canadiană

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat un parteneriat cu Crossover, un distribuitor dinamic de echipamente de telecomunicații din America de Nord, pentru a promova stațiile radio inovatoare E-Band ale Intracom Telecom, concepute pentru a optimiza costurile de rețea și a oferi ultracapacitatea cerută de aplicațiile de backhaul și fronthaul 4G și 5G în Canada.

Mai exact, Crossover, se va concentra pe promovarea UltraLink™-GX80, un sistem radio de înaltă performanță și capacitate foarte mare în banda E (71-76/ 81-86 GHz), conceput pentru a fi utilizat în cazuri de transport wireless solicitante. UltraLink™-GX80, care este ideal pentru utilizarea în aplicații de transport exigente care necesită o capacitate de tip fibră optică de până la 10 Gbit/s full duplex, îndeplinește cerințele autorității canadiene de reglementare (ISED). În configurația 2+0 XPIC, UltraLink™-GX80 atinge debite de până la 20 Gbit/s full duplex, în timp ce în configurația Dual Band poate fi combinat cu sisteme radio cu microunde – inclusiv cu sisteme radio de la terți – pentru a spori capacitatea, până la 10 Gbit/s, a legăturilor de până la 10 km și chiar mai mult. Este un sistem radio deosebit de versatil, ideal pentru backhaul, midhaul și fronthaul 4G/4G+/5G RAN, precum și pentru orice aplicație de transport în rețelele bazate pe Ethernet, ca înlocuitor al fibrei optice. În același timp, fiind un radio destinat în totalitate utilizării în exterior, UltraLink™-GX80 reduce la minimum spațiul și costurile de implementare.

Dharminder Chanana, Directorul General al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a declarat:  „Așteptăm cu nerăbdare să încheiem un parteneriat cu Crossover pentru a ne extinde activitatea în Canada. Sistemele noastre UltraLink™ E-Band se potrivesc perfect în portofoliul de produse al Crossover, permițând distribuitorului să ofere viteze de conectivitate ultra-rapide clienților de tip enterprise.”

Darin Gibbons, Executive Vice President la Crossover, a comentat: „Suntem încântați că am fost selectați ca cel mai nou distribuitor canadian al Intracom Telecom. Produsele lor UltraLink™ wireless în bandă largă, lider în industrie, vor fi o completare excelentă a portofoliului nostru, deoarece vor răspunde nevoilor clienților noștri care continuă să își dezvolte rețelele 5G și LTE private”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: 0212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

radio, intrarom, intracom telecom

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom
Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei București, România - 28 septembrie 2023 - Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunța cu mândrie aniversarea a trei decenii de activitate.