Intracom Telecom este Intel Network Builders Solution Plus Partner

Intel Network Builders, un ecosistem global și matur, evalueaza anual partenerii ce sunt pe deplin aliniați la misiunea sa de a genera inovații digitale ce accelerează transformarea rețelei.

Intracom Telecom a devenit un membru valoros al ecosistemului Intel Network Builders in 2017 si de atunci contributia la este constant la inaltime. In acest context, în 2019 companiei i-a fost acordata distinctia „Solutions Partener”, reusind in acest an prin supremația sa tehnică și prin prezentarea platformei inovatoare NFT V Resource Intelligence™( NFV-RI™), sa treaca la nivelul următor, devenind “Solution Plus Partner”.

Platforma Intracom Telecom’s NFV-RI™ a fost premiata in cadrul programului Intel Network Builders pentru livrarea de aplicații virtualizate și cloud-ready, bazate pe tehnologia Intel, aplicații de vârf și soluții 5G integrate cu produse comerciale. Platforma bazată pe inteligenta artificiala optimizează executarea serviciilor de rețea virtualizate (NS) și eficiența operațională a infrastructurii pe care rulează. În plus, NFTV-RI™ permite automatizarea proceselor de decision-making, optimizarea distribuției și a configurației resurselor în orice condiții de trafic și colocare, astfel încât  Service Level Objectives (SLOs) să fie întotdeauna menținute și resursele să fie utilizate în mod eficient. Toate acestea se adaugă la rezolvarea unei provocări extrem de complexe, care merge dincolo de expertiza umana, ceva ce este foarte necesar in epoca 5G.

Sotiris Bithas, Telco software Marketing Director al Intracom Telecom, a subliniat: “devenind partener Solution Plus în ecosistemul Intel Network Builder este o recunoaștere importantă pentru Intracom Telecom, deoarece dovedește angajamentul nostru de a dezvolta soluții inovatoare care să conducă la transformare digitală și la inovare. În timp ce continuăm să investim și să îmbunătățim în continuare portofoliul nostru NFV & 5G, așteptăm cu nerăbdare următoarea noastră distincție de la Intel și, impreuna cu toți partenerii și clienții noștri,sa  dezvoltam în continuare obiectivul nostru comun de a îmbunătăți operațiunile clienților noștri și de a spori experiența clienților lor cu tehnologiile noastre inovatoare.’’

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager