Intracom Telecom îmbunătățește rețeaua FWA a operatorului Dialog în Sri Lanka

Atena, Grecia – 15 februarie 2022 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat extinderea furnizării soluției sale de acces fix wireless (FWA) la 10,5 GHz către Dialog Axiata PLC, cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicații din Sri Lanka. Tehnologia WiBAS™ de la Intracom Telecom este implementată în rețeaua Dialog din 2015 și a fost utilizată pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de bandă largă și acoperirea rețelei Dialog.

 

Dialog și-a reafirmat încrederea în tehnologia WiBAS™ Software Defined radio pentru a beneficia imediat de avantajele tehnologice și financiare ale soluției care a îndeplinit o listă extinsă de criterii tehnice în timpul etapei de evaluare. Soluția se bazează pe platforma Outdoor Software Defined Radio a companiei, permițând ca produsele relevante să funcționeze în mod PtP (point-to-point) și PtMP (point-to-multipoint), cu condiția configurării software-ului, iar Dialog să beneficieze de o singură serie de produse și de o metodă unificată de furnizare a serviciilor.

 

Intracom Telecom (PtMP) WiBAS™ radio WiBAS™ răspunde perfect nevoii furnizorilor de servicii de a implementa o infrastructură de bandă largă de înaltă calitate și de a conecta rapid locuințele și companiile, permițând în același timp introducerea de noi servicii care să asigure o experiență optimă pentru abonați. Datorită fiabilității sale foarte ridicate și a designului ușor, WiBAS™ poate fi instalat cu ușurință atât la stațiile de bază, cât și la locuințe sau pe acoperișuri, la fel ca orice antenă TV convențională.

 

Pradeep De Almeida, Group Chief Technology Officer la Dialog Axiata PLC, a declarat: „Suntem bucuroși să implementăm tehnologia WiBAS™ de la Intracom Telecom pentru a oferi conectivitate de ultimă generație locuitorilor din Sri Lanka. Această soluție de mare capacitate asigură utilizarea optimă a resurselor de rețea, permițându-ne în același timp să satisfacem cererea tot mai mare de acces în bandă largă a utilizatorilor finali.”

 

John Tenidis, Marketing Director la Intracom Telecom’s Wireless Solutions Portfolio, a precizat:Suntem foarte încântați să contribuim în continuare la extinderea și modernizarea rețelei Dialog din Sri Lanka cu sistemele noastre FWA de top. Inovăm în permanență pentru a le oferi clienților noștri rețele inteligente pentru o viață inteligentă, iar acesta este angajamentul nostru față de Dialog. Când vine vorba de FWA în bandă ultra largă, marca noastră WiBAS™ se impune, iar acesta este un lucru la care clienții noștri din întreaga lume fac referire.”

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

fwa, wireless, wireless production, intrarom, intracom telecom

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

"Antena inteligentă" inovatoare va fi prezentată în cadrul MWC Barcelona
Atena, Grecia - 05 februarie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, va lansa cele mai noi produse radio în bandă E la următorul eveniment MWC Barcelona, care va avea loc în perioada 26-29 februarie 2024.
Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom