Intracom Telecom încorporează funcționalitatea IP/MPLS în sistemul radio E-Band complet outdoor UltraLinkTM- GX80

Intracom Telecom încorporează funcționalitatea IP/MPLS în

sistemul radio E-Band complet outdoor UltraLinkTM- GX80

 

Atena, Grecia – 23 septembrie 2022 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, anunță îmbunătățirea caracteristicilor din portofoliul său de sisteme radio în bandă E, prin introducerea compatibilitatii cu funcționalitatea IP/MPLS extinsă în sistemul sau radio xHaul de ultimă generație, UltraLinkTM-GX80, produs in fabrica INTRAROM. Soluția companiei va fi prezentată în cadrul MWC Las Vegas 2022, 28-30 septembrie, la standul său cu numărul W1.540.

 

UltraLinkTM-GX80, un sistem radio E-Band de înaltă performanță de 10Gbit/s, complet outdoor, care oferă o gamă de link-uri și o eficiență spectrală de top pe piață, acceptand acum funcționalități avansate de rețea de nivel 3 (L3) si găzduind o serie intreaga de software IP/MPLS, fără a necesita utilizarea unor unități de rețea dedicate suplimentare pentru a o administra. Furnizorii de servicii de comunicații, cum sunt operatorii de rețele de acces fix și operatorii de rețele mobile, pot profita de această funcționalitate pentru a furniza servicii avansate de rețea multi-gigabit L3 și L2 până la extremitatea rețelei lor, la locațiile clienților de mare importanță pentru companii sau pentru a furniza fluxuri de backhaul către stațiile de bază 4G și 5G.

 

UltraLinkTM-GX80 poate suporta un set extins de funcționalități de rețea L3, cum ar fi: IPv4 Routing (OSPF, IS-IS, BGP, RIPv1/RIPv2), MPLS LDP, RSVP-TE, MP-BGP, BFD, MPLS-OAM și oferă servicii avansate end-to-end bazate pe IP/MPLS, cum ar fi : L3VPN, L2VPN VPWS, L2VPN VPLS. Echipamentele radio deja instalate pot fi actualizate cu noul software pentru a susține funcționalitatea IP/MPLS, ceea ce permite o protecție a investiției.

 

Compatibilitatea funcționalității L3 a UltraLinkTM-GX80 reduce necesitatea instalării unor unități de rețea suplimentare, care adaugă costuri, complexitate și cerințe suplimentare de spațiu și consum de energie.

 

John Tenidis, Marketing Director Intracom Telecom’s Wireless Solutions Portfolio, a declarat

„Investiția noastră într-un pachet IP/MPLS pentru echipamentele noastre radio în banda E a fost posibilă datorită platformei flexibile de rețea a dispozitivului UltraLink™-GX80. Anticipând momentul în care rețelele 5G vor deveni tendința dominantă, ne-am pregătit, iar acum suntem pregătiți cu o ofertă de pionierat. Cu siguranță ne ajutăm clienții să economisească sume importante de bani cheltuite pe cell site boxes care găzduiesc un astfel de software, sugerând o soluție mai elegantă care îi respectă și pe clienții care au implementat deja acest dispozitiv și care pot face upgrade doar cu un nou software.”

 

DATE DE CONTACT

Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

intracom telecom, radio

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

"Antena inteligentă" inovatoare va fi prezentată în cadrul MWC Barcelona
Atena, Grecia - 05 februarie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, va lansa cele mai noi produse radio în bandă E la următorul eveniment MWC Barcelona, care va avea loc în perioada 26-29 februarie 2024.
Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom