Intracom Telecom își prezintă noua generație de stații radio în bandă E la MWC Barcelona 2024

La standul 7B44 al companiei din sala 7, în centrul atenției se vor afla noile sale sisteme radio de ultimă generație, UltraLink™-GX80 Dual și UltraLink™-GX80 Advanced, produse la Intrarom, care introduc mai multe îmbunătățiri de caracteristici de impact, permițând furnizorilor de servicii de comunicații să îndeplinească cerințele exigente de transport din era 5G cu o eficiență fără precedent.

Valorificând succesul dovedit al UltraLink™-GX80, noile UltraLink™-GX80 Dual și UltraLink™-GX80 Advanced oferă o creștere remarcabilă de 50% a eficienței spectrale, ajungând până la 15Gbit/s simetric pentru cea mai largă dimensiune a canalului suport, oferind în același timp cel mai mare debit pe toate celelalte dimensiuni de canal suport. UltraLink™-GX80 Dual maximizează eficiența spectrală pentru dimensiuni de canal de până la 1000MHz, oferind o capacitate dublă față de un radio E-Band cu un singur nucleu pentru aceeași dimensiune de canal și aceeași amprentă de implementare, realizând conservarea spectrului de frecvențe E-Band valoros și reducerea taxelor de spectru. Combinată cu o nouă antenă compactă cu polarizare dublă, care încorporează un micro-transductor OMT (OMT) cu pierderi reduse, UltraLink™-GX80 Dual formează o combinație de dimensiuni și greutate similare cu cele ale unui radio cu un singur nucleu cu antenă cu polarizare unică.

Ambele stații radio susțin agregarea continuă a linkurilor L1, îmbunătățind compatibilitatea cu Intracom Telecom sau cu stațiile de microunde ale unor terțe părți pentru extinderea razei de acoperire a linkurilor sau pentru upgrade-uri de capacitate.

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless al Intracom Telecom, a declarat: „UltraLink™-GX80 Dual și UltraLink™-GX80 Advanced nu sunt doar două simple completări la portofoliul nostru de sisteme de rețele wireless; ele reprezintă o dovadă a angajamentului nostru ferm de a modela evoluția benzii E. Aceste produse dispun de progrese de neegalat care îi propulsează pe clienții noștri într-o nouă eră a transmisiunilor de capacitate ultrarapidă.”

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: 0212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

intrarom, wireless, radio

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

Atena, Grecia - 05 februarie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, va lansa cele mai noi produse radio în bandă E la următorul eveniment MWC Barcelona, care va avea loc în perioada 26-29 februarie 2024.
Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom
Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei București, România - 28 septembrie 2023 - Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunța cu mândrie aniversarea a trei decenii de activitate.