Intracom Telecom lanseaza o soluție avansată destinata transformarii digitale a pieței de retail

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, present in Romania prin filiala sa Intrarom, lanseaza soluția sa inovatoare Smart Retail care răspunde nevoilor și provocărilor oricărei afaceri de retail, de la magazine individuale până la lanțuri de magazine, aducand industria de retail la un nivel superior prin oferirea unei experiențe digitale unice proprietarilor de afaceri de retail, cliențiilor și angajaților lor./ppSoluția Smart Retail a Intracom Telecom este extrem de flexibilă, permițând magazinelor fizice să crească venitul mediu pe client, să minimizeze costurile, să optimizeze programarea stocurilor, să automatizeze procesele, să depășească concurența pe segmentul de magazine fizice, dar și pe segmentul on-line, sporind satisfacția angajaților și a clienților. Mai mult, oferind consumatorilor o experiență digitală fără precedent, soluția Smart Retail le oferă acestora posibilitatea de a interacționa cu adevărat cu magazinul, prin intermediul smartphone-urilor lor. Informațiile generate de cumpărători sunt colectate de soluția Smart Retail, care permite comercianților să adune informații, să analizeze în continuare comportamentul clienților, să lanseze campanii de marketing de succes in-store și să reducă semnificativ cozile./pblockquotepstrongNikolaos Velentzas, General Manager al Intracom Telecom Services Business Division,/strong a declarat: „Soluția Smart Retail este o completare strălucită a portofoliului larg de soluții inteligente ale Intracom Telecom. Intotdeauna in pas cu nevoile pieței și tinand cont de prezenta semnificativa a telefoanelor inteligente în viața oamenilor, am creat o soluție inteligentă care deschide calea pentru ca atat magazinele individuale, cat și marile lanțuri de magazine, să intre rapid în lumea digitală, oferind astfel companiei și clienților săi o mare varietate de caracteristici care redefinesc excelența operațională și experiența de cumpăraturi.”/p/blockquote

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

retail, Smart Retail, Intracom Telecom, digital experience

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

Ambele companii vor fi prezente la Convenția anuală a CCA 2021, care va avea loc în Phoenix, Arizona, în America de Nord (20-22 septembrie), la standul Intracom Telecom # 2802.
Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat lansarea soluției sale inteligente de gestionare a deșeurilor, care susține obiectivele orașelor și ale municipalităților de conservare a resurselor și protejarea mediului.
Atena, Grecia - 16 iulie 2021 - Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că dl. Pat Wilson, Comisar al Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia (GDEcD), a vizitat sediul companiei în Peania,Grecia.