Intracom Telecom primește distinctia “Contribuție Remarcabila la valorile TM Forum”

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, are plăcerea să anunțe distincția sa obtinuta in cadrul proiectului Catalyst al TM Forum „AIOps Asigurarea Serviciilor Autonome„, la care societatea participă activ.  Premiul „Contribuție Remarcabila la Valorile TM Forum” recunoaște cele mai bune practici de implementare și de utilizare a Inteligenței Artificiale (AI) la scară larga, contribuind astfel la programul de Colaborare AIOps al TM Forum.

Prin acest proiect, toți participanții au vrut să demonstreze cum Inteligența Artificială (AI) poate asigura Servicii de tip closed-loop în funcțiile de rețea CSP (Communications Service Providers), construind bazele rețelor autonome. Mai exact, Intracom Telecom s-a concentrat pe optimizarea amprentei energetice a Funcțiilor de Rețea Virtualizată (VNF) în centrele de date Virtualizarea Funcțiilor de Rețea (NFV) menținând în același timp Service-Level Objectives (SLO), folosindu-se de platforma sa de Inteligență a Resurselor NFV (NFV-RI).

 

Programul Catalyst a fost o ocazie excelentă și un proof-of-concept care a adus beneficii tangibile și măsurabile în afacerile și operațiunile CSP-urilor, mai exact o experiență îmbunătățită pentru clienți, costuri optimizate și o mai bună performanță de afaceri.

 

Sotiris Bithas, Telco Software Marketing Director la Intracom Telecom, a comentat: „Participarea la proiectul AIOps Autonomous Service Assurance Catalyst și colaborarea cu o echipă de Service Providers si Vendori internaționali importanți, pe langa faptul ca a fost o experiență excelentă, ne-a inspirat să continuăm să investim în această nouă zonă AI, pentru a sprijini mai bine operațiunile CSP-urilor prin soluțiile noastre inovatoare, precum platforma lansată recent, NFV Resource Intelligence. ”

 

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: 40212040960
Website: www.intrarom.ro
Cuvinte cheie: AI, Intracom Telecom, TM forum

Alte Comunicate de presa de 1200 :