Intracom Telecom se retrage de pe piata din Rusia

Atena, Grecia – 09 septembrie 2022 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, își anunță ieșirea completă de pe piața rusă în contextul sancțiunilor Uniunii Europene impuse Rusiei la data de 25 februarie 2022. În paralel, Intracom Telecom a ajuns la un acord privind vânzarea a 100% din subsidiara sa din Rusia, Intracom SVYAZ LLC, la 5 septembrie 2022.

Dl Kartlos Edilashvili, CEO interimar al grupului Intracom Telecom, a declarat: „Ne-am oprit deja toate afacerile din Rusia inca de la începutul sancțiunilor UE, din 25 februarie 2022, iar prin finalizarea acestei tranzacții ne finalizăm procesul de retragere. Intracom Telecom va continua să se concentreze pe planul său de expansiune pentru a deservi mai mulți clienți din întreaga lume, răspunzând nevoilor lor de afaceri în domeniul telecomunicațiilor și IT&C cu portofoliul de produse, soluții și servicii inovatoare ale companiei„.

De la înființarea sa în 2002, Intracom Svyaz LLC a fost o filială a Grupului Intracom Telecom, Grupul avand o prezență îndelungată în Federația Rusă, prin reprezentanța sa din Moscova, încă din 1998.

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960