Intracom Telecom se retrage de pe piata din Rusia

Atena, Grecia – 09 septembrie 2022 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, își anunță ieșirea completă de pe piața rusă în contextul sancțiunilor Uniunii Europene impuse Rusiei la data de 25 februarie 2022. În paralel, Intracom Telecom a ajuns la un acord privind vânzarea a 100% din subsidiara sa din Rusia, Intracom SVYAZ LLC, la 5 septembrie 2022.

Dl Kartlos Edilashvili, CEO interimar al grupului Intracom Telecom, a declarat: „Ne-am oprit deja toate afacerile din Rusia inca de la începutul sancțiunilor UE, din 25 februarie 2022, iar prin finalizarea acestei tranzacții ne finalizăm procesul de retragere. Intracom Telecom va continua să se concentreze pe planul său de expansiune pentru a deservi mai mulți clienți din întreaga lume, răspunzând nevoilor lor de afaceri în domeniul telecomunicațiilor și IT&C cu portofoliul de produse, soluții și servicii inovatoare ale companiei„.

De la înființarea sa în 2002, Intracom Svyaz LLC a fost o filială a Grupului Intracom Telecom, Grupul avand o prezență îndelungată în Federația Rusă, prin reprezentanța sa din Moscova, încă din 1998.

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

intracom telecom

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

"Antena inteligentă" inovatoare va fi prezentată în cadrul MWC Barcelona
Atena, Grecia - 05 februarie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, va lansa cele mai noi produse radio în bandă E la următorul eveniment MWC Barcelona, care va avea loc în perioada 26-29 februarie 2024.
Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom