Intracom Telecom și Grivas SA demareaza un proiect pentru Garda de Coastă din Grecia

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că asocierea de companii INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A. a preluat implementarea unui proiect care utilizează dispozitive mobile specializate conectate la telefoane mobile și aplicații care sunt conectate la autoritățile internaționale de aplicare a legii pentru a asigura controlul de verificare și autentificare a documentelor de călătorie, verificarea amprentelor digitale și a altor date biometrice.

 

Proiectul a fost atribuit asociației de către Garda de Coastă elenă în urma unei licitații publice internaționale și este legat de furnizarea platformei software inovatoare de comandă și control SISC2 a Intracom Telecom, care va fi adaptată în mod specific la cerințele Gărzii de Coastă elene. Extensia de interogări complexe a sistemului SISC2 oferă posibilitatea de a afișa pe dispozitive mobile specializate rezultatele unor căutări complexe efectuate în baze de date, aplicații și sisteme aparținând unor entități terțe.

Kostas Kardaras, Director al Diviziei de Securitate și Sisteme Integrate a Intracom Telecom, a declarat: „Aș dori să îmi exprim profunda apreciere față de Garda de Coastă elenă pentru încrederea acordată soluțiilor tehnologice ale asocierii ” INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A., precum și să mulțumesc tuturor membrilor grupurilor care au participat la procesul de pregătire și prezentare a ofertei noastre„.

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

platforma software, comanda control, intracom telecom, grivas

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

"Antena inteligentă" inovatoare va fi prezentată în cadrul MWC Barcelona
Atena, Grecia - 05 februarie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, va lansa cele mai noi produse radio în bandă E la următorul eveniment MWC Barcelona, care va avea loc în perioada 26-29 februarie 2024.
Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom