Intracom Telecom și Grivas SA demareaza un proiect pentru Garda de Coastă din Grecia

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că asocierea de companii INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A. a preluat implementarea unui proiect care utilizează dispozitive mobile specializate conectate la telefoane mobile și aplicații care sunt conectate la autoritățile internaționale de aplicare a legii pentru a asigura controlul de verificare și autentificare a documentelor de călătorie, verificarea amprentelor digitale și a altor date biometrice.

 

Proiectul a fost atribuit asociației de către Garda de Coastă elenă în urma unei licitații publice internaționale și este legat de furnizarea platformei software inovatoare de comandă și control SISC2 a Intracom Telecom, care va fi adaptată în mod specific la cerințele Gărzii de Coastă elene. Extensia de interogări complexe a sistemului SISC2 oferă posibilitatea de a afișa pe dispozitive mobile specializate rezultatele unor căutări complexe efectuate în baze de date, aplicații și sisteme aparținând unor entități terțe.

Kostas Kardaras, Director al Diviziei de Securitate și Sisteme Integrate a Intracom Telecom, a declarat: „Aș dori să îmi exprim profunda apreciere față de Garda de Coastă elenă pentru încrederea acordată soluțiilor tehnologice ale asocierii ” INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A., precum și să mulțumesc tuturor membrilor grupurilor care au participat la procesul de pregătire și prezentare a ofertei noastre„.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

platforma software, comanda control, intracom telecom, grivas

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom
Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei București, România - 28 septembrie 2023 - Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunța cu mândrie aniversarea a trei decenii de activitate.