Intrarom – premiată în „Topul Firmelor din România”

Intrarom a fost premiată cu locul al doilea la secțiunea CERCETARE, DEZVOLTARE ȘI ÎNALTĂ TEHNOLOGIE, în categoria companiilor mari producătoare de echipamente de comunicații, în cadrul evenimentului „Topul Companiilor din România” organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în data de 2 noiembrie 2023. Compania a primit un premiu similar la festivitatea decernarii premiilor din cadrul „Topul Firmelor din Municipiul București”, organizată săptămâna trecută de Camera de Comerț și Industrie București.

Acesta este un clasament realizat exclusiv de CCIR și reprezintă un barometru al performanței în afaceri. El este susținut de indicatori economici puternici, precum cifra de afaceri, profitul din exploatare, ponderea profitului în cifra de afaceri și numărul de angajați, care se bazează pe bilanțul financiar anual furnizat Camerei de Comerț și Industrie de către Direcția Generală a Finanțelor Publice.

George Roussos, Directorul General al Intrarom, a declarat:

”Suntem foarte mândri să primim acest premiu important, deoarece reprezintă o recunoaștere a performanței companiei, menținând aceleasi standarde înalte de 30 de ani. Acest eveniment de referință pentru mediul de afaceri din capitală ne-a onorat pentru că ne aflăm printre cele mai performante companii cu sediul în România„.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: 0212040960
Website: www.intrarom.ro

Cuvinte cheie:

intrarom, premiu, awards, comunicatii, intrarom30

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

Atena, Grecia - 05 octombrie 2023 Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom
Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei București, România - 28 septembrie 2023 - Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunța cu mândrie aniversarea a trei decenii de activitate.