Ion Surdu, luptător MMA, reușește un KO istoric în mai puțin de 3 minute!

Ion Surdu, cunoscut în lumea MMA-ului ca „Dracula”, a obținut o victorie spectaculoasă în lupta pentru Centura OKTAGON, învingându-l pe David Cozma, alias „Pink Panter”, o legendă a MMA-ului ceh. Cozma, fostul campion al Oktagonului, deține recordul pentru cele mai multe apărări ale centurii, reușind să o păstreze de șase ori consecutiv.

 

Lupta a avut loc pe stadionul Slava Praga, în fața a 28.000 de spectatori, oferind un spectacol memorabil. Ion Surdu a reușit un knockout surprinzător în mai puțin de 3 minute, o performanță comparată cu celebrele KO-uri ale lui Conor McGregor.

 

„A fost un eveniment istoric, am luptat pe stadion în fața a 28.000 de spectatori! Am câștigat în fața legendei Cehiei – ‘Pantera-Roz’, în cadrul Oktagonului, promoția în care lupt în prezent, cea mai importantă promoție din Europa, care are evenimente în mai multe țări: Cehia, Slovacia, Marea Britanie, Germania”, a declarat Ion Surdu după luptă.

 

Lovitura „fatală” a venit rapid, Surdu reușind să-și domine adversarul încă de la început. „În ciuda palmaresului său, în timpul luptei nu am simțit adversarul cu nimic mai puternic decât mine. Dimpotrivă, am simțit că am controlul asupra luptei și nu m-a surprins cu nimic. Mă așteptam să îl termin repede, pentru că l-am studiat bine înainte. Am știut că o să pice dacă îl prind din plin cu ceva lovitură, dar speram să luptăm 3 reprize de dragul show-ului. Aș fi vrut să fie mai mult spectacol pentru toți fanii din tribune și din fața televizoarelor”, a adăugat Surdu.

 

Originar din Cluj, Ion Surdu se antrenează de aproximativ patru ani în Polonia. El este cunoscut publicului român nu doar din ringul de luptă, ci și datorită celei de-a treia ediții a show-ului fenomen Exatlon, competiție pe care a câștigat-o în 2019.

 

Referitor la planurile sale de viitor, Ion Surdu a menționat: „Sunt fericit pentru această victorie, este una importantă. Următoarea mea confruntare va fi la final de an, unde voi lupta pentru centura Oktagon, adică ‘cea mai mare și rapid crescătoare organizație de MMA din Europa’. Evenimentul va avea loc în luna octombrie, în Frankfurt, în fața a 60.000 de spectatori.”

 

Astfel, Ion Surdu continuă să își consolideze poziția în elita MMA-ului european, fiind un model de determinare și excelență pentru tinerii luptători din România și din întreaga lume.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.