Janet Nails lanseaza o noua gama de geluri uv

Daca si tu vrei sa ai o manichiura care sa impresioneze si sa te tina mult timp de acum inainte este important sa alegi cu atentie gelul de unghii potrivit.

Doar in acest fel poti sa realizezi manichiura dorita de tine care sa te tina multa vreme.

Este important sa stii ca un gel de unghii bun nu doar ca iti ofera un look frumos dar si adauga mai multa rezistenta manichiurii tale – care poate sa dureze pana la 2 saptamani.

Poti gasi pe site-ul Janet Nails geluri de unghii variate atat pentru procesul de constructie dar si pentru partea de modelare.

Sunt mai multe tipuri de geluri pe care le poti alege printre care gasim:

– gel de intretinere – el este folosit pentru a „intretine” unghia si a creste rezistenta.

– gel de constructie – este folosit pentru a realiza o manichiura cu unghii false.

Daca nu alegi de la inceput gelul de unghii potrivit acesta va curge pe unghie si pe margini cand este introdus in lampa cu uv sau dupa ce scoti mana din lampa poate sa nu isi pastreze forma corecta de tip C.

Alege astfel un produs care sa se potriveasca unghiilor tale – aici ne referim la lungimea unghiilor tale.

Daca alegi sa ai o manichiura pe unghii lungi – te indrumam sa alegi un gel dens care sa nu curga cand este introdus in lampa si care sa iti ofere sansa sa il modelezi in timp.

Dar in schimb daca iti doresti unghii false care sa fie mai scurte atunci iti recomandam un gel de unghii cu densitate mai medie pentru ca acest tip de produs se va nivela mai usor.

Sa nu uitam ca daca esti la inceputul carierei tale de manichiurista trebuie sa alegi un gel cu densitate mica pentru ca el se va autonivela mai usor pe unghie.

Te invitam sa descoperi si gama de lacuri de unghii profesionale care sa iti ofere un look wow.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: trainer
Email: seo@star-marketing.ro
Telefon: 256454504
Website: https://janetnails.ro/341-geluri-uv

Alte Comunicate de presa de 681 :