Keez.ro, prima platforma de contabilitate online si instrumente de management operational din Romania

keez_contabilitate

Cei mai multi antreprenori au un program zilnic foarte incarcat. Printre sarcinile zilnice cele mai consumatoare de timp si energie se numara si contabilitatea. Insa de acum inainte, antreprenorii nu mai sunt nevoiti sa piarda timp pretios si resurse cu sarcini repetitive, deoarece Keez.ro, prima platforma de contabilitate de online si instrumente de management operational din Romania, vine in ajutorul acestora pentru ca ei sa se poata concentra pe activitatile specifice antreprenoriatului.

Keez.ro si-a asumat misiunea de a aduce contabilitatea in secolul XXI, oferind servicii de contabilitate online si instrumente de management operational pentru firme mici si mijlocii, PFA-uri si Start-up-uri. Acum antreprenorii pot beneficia de un set de functionalitati care le permite sa salveze timp pretios si energie pentru a se putea concentra pe sarcinile cu adevarat importante pentru rolul lor in companie. Spune adio drumurilor cu sacosa plina de documente pentru a le preda contabilului! Keez.ro poate prelua toate operatiunile cronofage, ocupandu-se de tot ceea ce tine de contabilitate pentru tine, de la depunerea declaratiilor obligatorii, pana la consultanta de specialitate, toate pentru bunul mers al business-ului tau.

Platforma Keez.ro te ajuta sa deblochezi resursele pe care le aloci in prezent pentru asa-numita “contabilitate dubla”. Mai exact, nu mai esti nevoit sa tii evidenta in paralel cu contabilul sau sa centralizezi termenele de plata si vanzarile. Apeland la Keez.ro, nu va mai fi necesar sa iti verifici contabilul, oricum mult prea ocupat pentru a-ti oferi in timp util suportul necesar si informatiile de care ai nevoie pentru a lua deciziile antreprenoriale corecte.

Keez.ro iti permite sa vizualizezi toate rapoartele importante pentru business-ul tau, in orice moment ai nevoie, oferindu-ti in acelasi timp posibilitatea de a verifica daca s-au achitat toate facturile, daca s-au depus toate declaratiile obligatorii, sau daca au fost efectuate toate incasarile de la clienti. Cu Keez.ro, beneficiezi de toate acestea in timp real, la numai un click distanta, direct de pe laptop sau smartphone.

Cum functioneaza platforma Keez.ro?

Foarte simplu: pozeaza documentele, incarca-le pe platforma, si de restul se ocupa specialistii nostri! Iata care sunt principalele servicii pe care le ofera Keez.ro:

  • Contabilitate
  • Salarizare
  • Infiintare firma

Keez.ro te scapa de birocratie si de grijile in plus, oferindu-ti nenumarate alte avantaje importante:

  • Rapoarte optime pe care le poti accesa rapid si usor, fiind astfel mereu informat cu privire la performantele business-ului tau
  • Procese verificate de specialisti Big4 – acum ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de inalta competenta
  • Acces online la toate documentele generate de business-ul tau
  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in plaforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate
  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand
  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure
  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe net sau cine stie pe unde, ai acces la ele (descarcabile si editabile) pe platforma

Convinge-te si tu! Incearca Keez.ro chiar acum si fii printre cei care fac pasul catre un business mai performant cu ajutorul serviciilor de contabilitate online! Lasa-i pe specialistii de la Keez.ro sa se ocupe de birocratia neplacuta si opteaza pentru instrumentele de management ale platformei Keez.ro. Fa alegerea evidenta si ofera-ti mai mult timp si energie pentru activitatile antreprenoriale!

Alte Comunicate de presa de 1 :