Keramag My day – Inspira starea de bine

Keramag My Day este o gama de produse ceramice premium a Grupului Geberit si este inspirata de designerul Cornelia Thies. Aceasta colectie exprima esenţa dorinţei pentru o estetica naturala, delicata, care inspira starea de bine, oferindu-va mediul ideal pentru a va reechilibra dupa o zi agitata şi sintetizeaza o abordare profunda a vieţii: calm şi simplitate. Cu un design care incorporeaza forme organice, curgatoare, colecţia My Day ofera baii dvs o lumina naturala şi eleganta, avand in acelaşi timp un grad inalt de flexibilitate pentru a raspunde preferinţelor dvs estetice.

Lavoarele pot avea doua cuve. Oglinzile detin un sistem anti aburire si sunt iluminate pe circumferinta. Cazile sunt confortabile si au un capac cromat de foarte buna calitate. Mobilierul este rezistent la umezeala, iar suprafata lui poate fi mata sau lucioasa.

In plus, gama poate beneficia de tehnologiile Rimfree: (vase WC fara rama de spalare astfel incat murdaria nu are unde sa se acumuleze), Keratect (glazura speciala a ceramicii care se curata foarte usor) si Kerafix (sisteme de prindere care nu sunt vizibile, pentru o eleganta deosebita).

Va asteptam sa va convingeti de calitatea produselor Keramag in showroom-urile Romstal.

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, baie, centrala, habitat

Alte Comunicate de presa de 401 :