Klarwin a donat 4 tone de alimente de bază pentru comunitățile de la Pata-Rât

Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare de bază. Pachetele vor fi distribuite la nivelul celor patru comunități locale prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.

„Ne solidarizăm cu familiile de la Pata-Rât și dorim să venim în întâmpinarea nevoilor lor. Compania noastră a decis să se implice la nivel macro, investind în soluții de accesibilizare a apei potabile pentru comunitățile de aici. Acțiunea de astăzi este un prim pas din acest plan de acțiuni și este menită să ajute fiecare gospodărie cu câte un pachet cu alimente de bază”, a declarat Lucian Pavel, Managerul Departamentului pentru Protecția Mediului din cadrul Klarwin.

Pachetele au fost gândite pentru 350 de familii și conțin alimente de bază (ulei, făină, orez), conserve de legume, conserve de carne, paste făinoase și alte produse complementare. Acestea vor ajunge la cele aproximativ 1500 persoane vulnerabile stabilite în regiunea Pata-Rât.

Klarwin a demarat un amplu proiect de îmbunătățire a condițiilor de trai pentru comunitățile de la Pata-Rât. Astfel, cu sprijinul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, urmează să implementeze soluții de creștere a accesului la apă potabilă pentru locuitori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de common_bevisible:

Compania internațională Klarwin își anunță susținerea pentru cel mai mare proiect de ecologizare inițiat de „Let's do it, Romania!”.
Operatorul depozitului ecologic zonal Brașov, FIN-ECO S.A., anunță instalarea și operaționalizarea sistemului de captare, transport și ardere a gazelor de depozit aferente Celulei 3. Soluția tehnică a fost furnizată de compania internațională Klarwin.
Joi, 24 Iunie, sărbătorim Ziua Internațională a iei.
Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare
Compania internațională Klarwin anunță astăzi, 22 aprilie, semnarea unui acord de colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.