Kruger&Matz introduce în ofertă noi tablete din seria EAGLE

EALGLE 1069 de la Kruger&Matz este o tabletă pentru întreaga familie. Buna funcționare a dispozitivului este dată de procesorul Octa core Spreadtrum SC9863A, ARM-Cortex 55 tactat la o frecvență de ceas de 1.6 GHz, având 4 GB memorie RAM. Tableta Kruger&Matz are la bază ultima variantă a sistemului de operare Android 10. Noua versiune a sistemului de operare cu navigare îmbunătățită prin gesturi, opțiunea de a îmbunătăți sunetul sau controlul avansat al setărilor de confidențialitate determină o experiență placută a utilizării tabletei. La rândul său, Play Store îți asigură acces la jocuri și alte aplicații ce îți oferă o multitudine de posibilități.

Ecranul IPS cu diagonala de 10.1” și rezoluție de 1920×1200 px, garantează o imagine clară în orice condiții, iar funcția de touch în 10 puncte oferă o operare precisă și confortabilă a dispozitivului. Marele avantaj al tabletei EAGLE 1069 este redarea rapidă a fișierelor multimedia. Memoria internă de 64 GB poate fi extinsă cu un card de memorie adițional de 128 GB, permițând stocarea de jocuri, filme, fotografii și alte informații. Produsul este dotat cu două camere, prima cu rezoluție de 5 Mpx pentru fotografii și înregistrări și a doua cu rezoluție de 2 Mpx, ce îți permite realizarea de apeluri video.

Carcasa subțire a tabletei ascunde un modem 4G care, folosind unul dintre cele două sloturi pentru card nano SIM, oferă acces la internet LTE de mare viteză, fără a fi nevoie să te conectezi la un modem extern. Astfel, datorită tabletei EAGLE 1069 poți rămâne în contact cu lumea chiar dacă nu este conexiune Wi-Fi în apropiere. Al doilea slot hibrid poate fi folosit de exemplu ca cititor de carduri micro SD.

Conexiunea rapidă este asigurată și de Bluetooth 4.2, care facilitează comunicarea cu dispozitivele din apropiere și transferul rapid de date, iar receiver-ul GPS încorporat te va ajuta să găsești direcția corectă fără probleme.

Bateria rezistentă de 6000 mAh folosită pentru EAGLE 1069 va face ca întreaga familie să poată folosi dispozitivul mai multe ore. De asemenea, tableta are un conector USB de tip C, care, datorită structurii sale simetrice, reduce semnificativ riscul de deteriorare a portului de încărcare. Iubitorii de jocuri vor aprecia și portul OTG, care îți permite să conectezi, de exemplu, un mouse sau o tastatură la tabletă.

Tableta EAGLE 702, datorită dimensiunii sale compacte, se distinge prin mobilitate aproape nelimitată. Se potrivește cu ușurință într-un rucsac mic sau într-o poșetă, iar datorită parametrilor tehnici și prețului rezonabil va fi perfectă pentru copilul tău, fie atunci când petrece multe ore în mașină, când învață acasă sau se joacă.

Dispozitivul funcționează cu sistemul de operare Android 10 Go, având un procesor quad-core Spreadtrum SC9832E, ARM-Cortex 53 tactat la o frecvență de ceas de 1.4 GHz și 2 GB memorie RAM. Ecranul IPS de 7” cu rezoluție de 720×1280 px, HD va face ca filmele vizionate, fotografiile afișate sau aplicațiile redate să fie clare și pline de culoare. Cei 16 GB de memorie internă pot fi folosiți pentru fotografii, aplicații sau alte date, memoria putând fi extinsă cu un card de 128 GB.

Tableta EAGLE 702 se distinge printr-o serie de funcții foarte utile. Modulul Wi-Fi, modemul 4G LTE și cele două sloturi pentru carduri microSIM îți oferă acces la Internet, oferind astfel posibilitatea de a comunica extrem de facil. Transferul rapid de date între dispozitive este asigurat de către conexiunea Bluetooth 4.0, iar modulul GPS transformă tableta într-un sistem de navigație. Toate aceste funcții vin într-o carcasă subțire și elegantă, de culoare neagră.

Tabletele Kruger&Matz sunt disponibile în magazinul oficial Kruger&Matz – www.krugermatz.ro, la prețul recomandat de 699 Ron modelul EAGLE 1069 (cod KM1069) și 399 Ron tableta EAGLE 702 (cod KM0702).

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Viciu
Functie: Specialst PR&marketing
Email: andreea.viciu@krugermatz.ro
Telefon: 729991074
Website: www.krugermatz.ro
Cuvinte cheie: tablete, Kruger&Matz, EAGLE 1069, EAGLE 702

Alte Comunicate de presa de 374 :