Kruger&Matz lansează două noi telefoane mobile din seria LIVE

LIVE 7S este un smartphone mult așteptat de clienții Kruger&Matz și nu numai datorită parametrilor tehnici. În primul rând, este primul telefon din portofoliu cu ecran FHD+ și diagonală a ecranului mai mare de 6″. LIVE 7S este dotat cu un ecran IPS de 6.18″ și un raport al imaginii de 19:9. O altă specificație ce îl face să fie diferit sunt cele două camere: camera față cu rezoluție de 16 Mpx cu matrice Samsung 3P8 și camera spate 16 Mpx (matrice Sony IMX499) cu o cameră adițională de 0.3 Mpx care îți va oferi efectele de blurare a imaginii de fundal mult dorite. Tehnologia SuperPixel conferă un plus de calitate fotografiilor realizate cu acest telefon.

Persoanele care apreciază în primul rând eficiența telefonului nu vor fi dezamăgite. LIVE 7S de la Kruger&Matz funcționează cu sistemul de operare Android Oreo 8.1, a cărui operare eficientă este asigurată de procesorul octa-core MT6763 care funcționează la o frecvență de 8×2,5 GHz, având GPU Mali-G71 MP2. Produsul are 4 GB memorie RAM și 64 GB memorie internă, garantând astfel o operare fără probleme a telefonului, indiferent dacă urmărești filme, te joci sau folosești aplicațiile favorite.

Carcasa subțire, de un negru lucios are o baterie de 3300 mA, două sloturi nano SIM și cititor de amprentă pe spatele telefonului. O altă caracteristică importantă, LIVE 7S are port USB tip C, al cărui design simetric înlătură problema stricării slotului de încărcare atunci când conectezi alimentatorul. Produsul a fost dotat cu Face Unlock – identificând trăsăturile faciale ale utilizatorului, iar astfel deblocarea telefonului tău nu a fost niciodată atât de rapidă și confortabilă.

Prezentare video model LIVE 7S

Modelul LIVE 7 nu diferă mult în ceea ce privește performanța față de versiunea 7S. Telefonul are o carcasă mai compactă cu o diagonală a ecranului de 5.84″ și rezoluție Full HD + de 1080×2246 px, un raport al imaginii de 19:9 și baterie cu capacitatea de 3000 mAh. Poze și videoclipuri clare vor fi asigurate de camera spate de 13 Mpx + 0.3 Mpx și senzor SONY IMX258, în timp ce calitatea ridicată a pozelor de tip „selfie” este garantată de camera față de 8 Mpx cu senzor Hynix HI846.

Amândouă telefoanele sunt disponibile în magazinul online oficial Kruger&Matz www.krugermatz.ro la prețurile următoare: LIVE 7S – 1499 Ron, iar LIVE 7 – 999 Ron.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Andreea Viciu:

Cele două noi tablete Kruger&Matz EAGLE 1069 și EAGLE 702 cu ultima versiune de Android 10 debutează pe piață.
Kruger&Matz are acum în ofertă un smartwatch ce îi va ajuta pe părinți să aibă grijă de copii chiar când sunt departe. Ceasul SmartKid este dotat cu modul GPS,
În multe locuințe sunt dispozitive care ne ușurează viața, dar a căror funcționare depinde de o alimentare continuă la sursa de curent. Spre exemplu iarna, în s
Nu rata perioada reducerilor de Black Friday! Acum shoppingul este o adevărată plăcere! Televizoare, telefoane, boxe, căști sunt doar câteva dintre produsele pe
Kruger&Matz lansează două noi telefoane: LIVE 7S și LIVE 7- sistem de operare Android Oreo 8.1, procesor Octa core cu 4 GB memorie RAM și 64 GB memorie internă.