KRUK România oferă transparenţă în ceea ce priveşte dosarele clienţilor

logo_kruk-1

Întrebarea la care foarte multe persoane doresc să afle răspuns atunci când sunt contactate de reprezentanţii firmei care recuperează datorii este: “ce anume este KRUK?”  KRUK România se ocupă de recuperarea datoriilor de la debitori persoane fizice şi persoane juridice, , oferindu-le acestora soluţii viabile de plată a datoriilor, prin eşalonarea sumelor în rate lunare pe care debitorii să le poată plăti cu regularitate.ajutându-i astfel să îşi gestioneze corect datoriile.

Faptul că au dosare la KRUK nu trebuie să îi sperie pe cei cu datorii şi nici să îi determine să nu comunice cu reprezentanţii companiei, dimpotrivă, reprezentanţii acesteia le vor oferi soluţii eficiente, în avantajul lor. Financiarul te invata cum sa afli daca ai dosar la Kruk.

Ce înseamnă, de fapt, clienţi cu dosare la KRUK?

Cum ajunge o persoană client KRUK? În primul rând, cesiunea creanţelor este o convenţie prin care creditorul cedent (poate fi un operator de telefonie la care există facturi neachitate, operatori TV, bănci, o companie de asigurări, de utilităţi, etc.) îi transmite cesionarului (creditorul la care persoană în cauză are datorii şi pentru care KRUK România este mandatar) o creanţă – în fapt, o datorie împotriva unui terţ.

Potrivit contractului semnat şi încheiat între persoana care nu şi-a mai plătit datoriile şi creditorul iniţial, pentru cesiunea creanţelor nu este necesar ca debitorul (persoana care are datorii) să îşi exprime acordul. Prin urmare, creditorul iniţial poate, din punct de vedere legal, să cesioneze creanţa. Această decizie se ia, în mod special, din cauza faptului că nu s-au respectat plăţile stabilite prin contractul iniţial.

Aşadar, un client are dosar la KRUK, ca urmare a faptului că un creditor iniţial (care poate fi o bancă, un operator de telefonie la care există facturi neachitate, operatori TV, o companie de asigurări, etc, cu care s-a încheiat un contract), a scos la vânzare datoria, iar KRUK a răspuns acestei cesiuni în mod pozitiv.

Avantajele persoanelor cu dosare la KRUK

Deşi mulţi dintre cei care au datorii şi din această cauză ajung clienţi KRUK se tem de repercusiuni şi îşi fac probleme, aceste temeri nu sunt justificate. Comunicarea deschisă cu reprezentanţii companiei are ca rezultat plata ratelor, într-un mod eşalonat, stabilită în funcţie de posibilităţile celor cu datorii. Atenţie! Se plăteşte doar datoria, fără dobânzi şi fără comisioane.

Prin accesarea platformei web e-KRUK, persoanele cu datorii pot să încheie angajamente de plată care pravad rate pe care singuri şi le stabilesc, în funcţie de posibilităţile financiare pe care le au.

Accesând e-KRUK.ro, persoanele din România ajung pe platforma anterior amintită, unde îşi pot plăti rata, chiar şi fără a avea un cont înregistrat, prin completarea unui formular, în doar câţiva paşi simpli:

  • CNP-ul titularului de contract;
  • numărul dosarului;
  • suma de plată.

De asemenea, în cazul în care persoana în cauză are un cont înregistrat pe platformă, va putea să completeze  formularul dedicat la fel de simplu, cu informaţiile specifice.

Este foarte important ca persoanele care au datorii să comunice cu reprezentanţii companiei KRUK şi să îşi asume ratele în funcţie de cât le pot plăti. Un angajament de plată nu le obliga să stabilească rate mai mari decât le pot plăti, dimpotrivă. Scopul KRUK Romania este acela de a facilita  clienţilor săi plata datoriilor, pentru ca aceştia să nu ajungă la etapa executării silite!

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de eCom:

București, Iunie 2024 – Vara este în toi, temperaturile cresc, iar magazinul Studio Casa te invită să te bucuri de acest sezon la maximum cu campania promoțională „COOL SUMMER”! Descoperă...
Retailerul online GourmetGIFT.ro, unul dintre cei mai importanți furnizori de cadouri corporate, continuă în anul 2024 să susțină activ protejarea mediului înconjurător, alături de clienții săi din mediul de afaceri....
În contextul împlinirii a 15 ani de creștere pe segmentele de vânzări coșuri cadou gourmet și băuturi online, GourmetGIFT România a dat startul unei noi etape de dezvoltare, cu planuri...
În luna Martie, Asociația Institutul Sânului va susține 50% din costul intervențiilor efectuate de către echipa medicală coordonată de Dr. Cristian Viișoreanu.   Accesul la servicii medicale în centre specializate...
Poate că trăim într-o lume digitală, însă interesul românilor pentru cărțile tipărite continuă să se mențină la înălțime. Mai ales când pe rafturile anticariatului Târgul Cărții, cititorii pot alege din...