La grădinița ADA Kindergarten, copiii fac sport după o metodă de ultimă generație în România

La gradinița ADA Kindergarten punem preț pe educația fizică și activitatea fizică susținută și le oferim copiilor activități distractive și antrenante, ca parte a programului Multisport Junior, programe de educație fizică și sport susținute de profesioniști și recomandate încă de la vârsta de 2 ani, de două ori pe săptămână.

 

În cadrul programului Multisport Junior, cluburile sunt organizate în trei categorii: sport și mișcare, arte și cunoaștere. Copiii desfășoară activități variate, precum balet, fitness pentru copii, aerobic, arte marțiale, organizate pe grupe de vârstă, astfel încât exercițiile propuse să fie antrenante și distractive.

La ADA Kindergarten copiii își dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare native într-un mediu plăcut, sigur și iubitor.

Despre ADA Kindergarten, o grădiniță privată cu o istorie de peste 16 ani

Ada Kindergarten este o instituție privată din București, deschisă din 2002 tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani.

Unitatea noastră beneficiază de o construcție nouă, proiectată pentru această destinație, localizată în zona Cotroceni, în apropierea Grădinei Botanice din București.

Toate spațiile au caracteristicile necesare pentru desfășurarea activității educaționale, conferind copiilor un spațiu atractiv, securizat, un mediu educațional stimulativ, care încurajează atât socializarea copiilor, cât și formarea unor atitudini și comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independență, entuziasm, încredere în sine.

Fiecare grupă de copii organizează spectacole periodice cu asistența părinților, precum și expoziții cu lucrările lor.

Părinții primesc sugestii și recomandări pentru grupa pregătitoare, după care urmează înscrierea la școală, fiind îndrumați în funcție de aptitudinile copiilor, analizându-se dosarul fiecarui preșcolar.

Grădinița ADA Kindergarten dispune de bucătărie proprie și o sală de mese, mâncarea fiind pregatită zilnic în incinta grădiniței. De asemenea, grădinița ADA Kindergarten funcționează pe toată perioada anului.

Website: www.adakindergarten.ro
E-mail: contact@adakindergarten.ro
Tel.fix: 031 805 23 65
Tel.mobil: 0721.42.44.85, 0723.59.59.16
Persoană de contact: Paul Ștefănescu

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Paleologu
Functie: Account Director
Email: contact@sagmediateam.com
Telefon: 732710894
Website: www.sagmediateam.com
Cuvinte cheie: gradinita, gradinita privata, gradinita privata cotroceni

Alte Comunicate de presa de 371 :