La Romstal ai programul rabla pentru electrocasnice

Programul rabla pentru electrocasnice este un program national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, organizat de Ministerul Mediului si finantat prin Fondul pentru mediu. Programul se desfasoara doar in magazinul Romstal din Soseaua Vitan Barzesti, nr.11 A, sector 4, Bucuresti si este aplicabil doar la achizitia directa din magazine (nu se aplica si in cazul comenzilor on-line).

Programul se aplica doar aparatelor de aer conditionat cu clasa energetica la racire A+++/A++ participante la program  si se adreseaza persoanelor fizice posesoare a unui voucher electronic emis de catre Administratia Fondului pentru mediu conform criteriilor din Ghidul de finantare detalii.

Voucherul are valoare nominala de 300 lei si se scade din pretul de achizitie al aparatului de aer conditionat nou, cu conditia predarii la momentul achizitiei a unui aparat de aer conditionat uzat. Voucherele sunt valabile 15 zile calendaristice de la emitere. Pot fi utilizate doar de persoanele titulare beneficiare pe numele carora a fost emis.

Sunt eligibile pentru achizitie in cadrul Programului:

  • aparatele de aer conditionat formate din unitate interna si unitate externa
  • unitatea externa achizitionata impreuna cu o unitate interna compatibila
  • unitatea interna achizitionata impreuna cu o unitate externa compatibila

Voucherul nu poate fi utilizat doar la achizitia  unitatii interne sau a unitatii externe. Conditii obligatorii la achizitia unui aparat de aer conditionat prin programul Rabla pentru electrocasnice:

  • detine un voucher valabil emis de Administratia Fondului pentru mediu conform conditiilor din Ghidul de finantare
  • predarea unui aparat de aer conditionat uzat la momentul achizitonarii unui aparat nou inclus in program
  • semnarea de catre beneficiar a contractuui de finantare nerambursabila si a declaratiei pe propria raspundere

Pentru a veni in intampinarea clientilor care achizitioneaza aparate de aer conditiont prin programul Rabla pentru electrocasnice, Romstal pune la dispozitia clientilor, contra cost, servicii de demontare si preluare a aparatului vechi de aer conditionat, precum si servicii de instalare prin partererii de service autorizati. Pentru detalii legate de serviciile de demontare/instalare apelati NON-STOP Dispeceratul National de Service 0372.123.123 sau 08010.123.123).  Achizitia produselor se poate face doar de la magazinul din Sos Vitan Barzesti, nr 11A, sector 4, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii: http://www.romstal.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, rabla, electrocasnice

Alte Comunicate de presa de 401 :