Laborator de slime pentru copii

Niciodată nu a fost mai distractiv de-atât să înveți! Experimentele arată altfel: sunt un pic mai jucăușe. După ce, anul trecut, Orășelul lui Sunny a găzduit ateliere despre meserii, anul acesta în prim-plan este educația STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

Primul eveniment din cadrul noului concept este Laboratorul de Slime și are loc pe 22-23 februarie, în 12 serii a câte 14 copii, în intervalul orar 16.00-20.00. Fiecare serie durează 30 de minute, timp suficient pentru copii să învețe să își facă propriul slime într-un spațiu asemănător unui laborator de știință. Dragonul Sunny are în recuzită tot ce trebuie pentru crearea slime-ului perfect, de la pipete până la halate, mănuși de unică folosință și substanțe colorate.  Instrucțiunile vor fi prezentate pe un ecran și, cu ajutorul Profesorului Trăznit, copiii își vor pregăti propriul slime din ingrediente de uz casnic, precum ulei, detergent de vase și amidon. Set-up-ul va fi unul absolut sigur, creând un mediu perfect de învățare pentru cei mici.

Educația STEM combină distracția cu educația și ajută copiii să înțeleagă diverse arii (știință, tehnologie, educație, matematică etc.) prin experiențe interactive și inedite. În plus, cei mici dobândesc abilități pentru rezolvarea problemelor, pentru lucrul în echipă, cooperare și comunicare, dar și pentru descoperirea de noi pasiuni.

Așadar, Sunny îi așteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani la etajul 1 din Sun Plaza să se transforme în mici oameni de știință. La finalul activității, fiecare participant va pleca acasă cu opera sa, împachetată și gata de joacă.

În următoarea activitate din „Orășelul lui Sunny”, copiii vor învăța tainele tehnologiei prin joacă și experimente.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe Facebook și website.

Vă așteptăm cu bucurie! Distracția și învățătura sunt garantate!

DATE DE CONTACT

Nume: Monica Rădulescu
Functie: PR Specialist
Email: monica@decisepoate.ro
Telefon: 721517435
Website: www.decisepoate.ro
Cuvinte cheie: slime, laborator slime, sun plaza

Alte Comunicate de presa de 514 :