Lansare de carte “Ghidul bobocului Vegan” de Enikö Pal

Lansare de carte ”Ghidul bobocului Vegan”, scrisă de Enikö Pal. Evenimentul are loc în data de 20 Februarie 2019, începând cu ora 17:00 în incinta librăriei Ștefan Octavian Iosif, bulevardul Mureșenilor numărul 14, Brașov.

Cartea ”Ghidul bobocului Vegan” scrisă de Enikö Pal, vine în întâmpinarea oamenilor ce doresc să afle mai multe despre ceea ce înseamnă a fi vegan și despre moduri în care își pot îmbunătăți alegerile alimentare pentru a putea să își îmbunătățească sau mențină starea de sănătate. Această carte însumează toate noțiunile necesare unui vegan începător și răspunde majorității întrebărilor pe care un om le poate avea față de ce înseamnă veganismul ca mișcare, ca stil alimentar, ca stil de viață.

Acest ghid arată ce înseamnă să duci o viaţă sănătoasă şi ce este fericirea. Totul începe cu tine şi familia ta, cu ceea ce decizi să serveşti la cină. În acest ghid vezi cum te afectează alegerile uzuale şi ce poţi face pentru a te bucura mai mult timp de o viaţă sănătoasă alături de cei dragi. În acest proces de învăţare descoperi o lume nouă plină de compasiune şi grijă faţă de tot ceea ce are viaţă.

Enikö Pal este nutriționistă vegană şi nutriţionistă pentru sportivi. Este vegană de mai bine de 13 ani, a studiat în domeniul nutriţiei şi a aplicat tot ceea ce se află scris în cartea “Ghidul bobocului Vegan”, carte ce a văzut lumina tiparului în Decembrie 2018. Enikö doreşte să contribuie la o lume mai bună promovând compasiunea, grija faţă de mediu și animalele necuvântătoare. Se implică în diferite acţiuni de voluntariat al căror scop este ajutorarea persoanelor aflate în nevoie sau acţiuni de voluntariat unde se dorește schimbarea în bine a mediului înconjurător.

 

Legături utile

Facebook                     https://www.facebook.com/GhidulBoboculuiVegan/

Website                        https://enikopal.com

Catalog CIP Biblioteca Națională a României: https://goo.gl/8cjL2R

DATE DE CONTACT

Nume: Ionut Verzea
Functie: PR
Email: ionut.verzea@gmail.com
Telefon: 745582826
Website: https://enikopal.com
Cuvinte cheie: Carte, vegan, nutritie

Alte Comunicate de presa de 703 :