Lansare proiectului social DA-IS Club

Pe parcursul a patru luni vom desfasura mai multe activitati menite sa faciliteze interactiunea dintre persoanele cu dizabilitati si comunitatea ieseana, contribuind astfel la cresterea gradului de constientizare cu privire la problemele intampinate de catre persoanele cu dizabilitati precum si a gradului de implicare in actiuni ce contribuie la dezvoltarea competentelor civice si sociale.

Intrucat socializarea reprezinta principalul proces prin care societatea isi creeaza, influenteaza, adapteaza sau schimba o atitudine, un comportament, prin crearea unui context favorabil, deschis tuturor cetatenilor, ne-am propus sa facilitam atat dezvoltarea autonomiei persoanelor cu dizabilitati, cat si pregatirea societatii de a se implica alaturi de persoanele cu dizabilitati in activitatile propuse.

Cafeneaua publica, Caravana Sustin Integrarea, Accesibil+ (jocuri de societate accesibilizate), Sport si mobilitate urbana, Grupul VoluntarIS sau Dinner invitation – Experience the darkness sunt cateva dintre activitatile pe care le vom desfasura.

Va invitam la sa va alaturati proiectului DA-IS Club pentru a sustine impreuna integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati!

Va asteptam la Seminarul de lansare a proiectului ce se va desfasura miercuri 14 august, incepand cu orele 11:00, la sediul nostru din str. Strapungerea Silvestru, nr.31, bl T6, parter.

Proiectul este finantat de Primaria Municipiului Iasi in baza Legii 350/2005 privind finantarile nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general.

Valoarea totala a proiectului este de 38900 lei. Finantarea de la Primaria Municipiul Iasi este in valoare de 35000 lei iar contributia proprie de 3900 lei.

DATE DE CONTACT

Nume: Oana
Functie: Asistent de proiect
Email: isanvr@gmail.com
Website: www.isanvr.ro
Cuvinte cheie: proiect social, DA-IS Club,

Alte Comunicate de presa de 833 :