Lansarea magazinului online cidconstruct.ro – distribuitor de materiale de constructii

cidlogo

Toti cei care sunt in plin proces de constructie sau urmeaza sa construiasca, se pot bucura de lansarea unui nou magazin care distribuie materiale de constructii la preturi de distribuitor.

CidConstruct.ro este gandit in asa fel incat sa ofere preturi decente pentru produse de foarte buna calitate si sa raspunda unor solicitari cat mai complexe din partea consumatorilor.

Partener Adeplast pentru Bucuresti, Cid Corporate Construct garanteaza calitatea materialelor, mai ales atunci cand vine vorba despre termosisteme si diverse alte solutii pentru izolarea cladirilor.

Spre deosebire de alte magazine din aceeasi categorie, acest distribuitor de materiale de constructii vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • O diversitate mare de produse. Furnizeaza produse variate pentru amenajari interioare, pentru amenajari exterioare si pentru termoizolatii.
  • Branduri de calitate. Adeplast, Petralana sau alte branduri extrem de cunoscute in lumea constructiilor isi fac simtita prezenta in oferta acestui distribuitor.
  • O experienta de peste 11 ani. Desi magazinul online este nou, experienta celor care il conduc este una uriasa, ceea garanteaza eficienta pe termen lung.
  • O gama mai larga de servicii. Cidcnstruct.ro nu este doar un furnizor de materiale de constructii, ci si o companie care dezvolta proiecte. In felul acesta, toate materialele comercializate sunt puse si in practica. Spre exemplu, in 2018 va fi inaugurat un ansamblu rezidential cu 10 vile in comuna Pantelimon, construit cu materiale de foarte buna calitate si gandit in asa fel incat sa genereze o doza cat mai mare de confort. In ciuda constructiilor solide, preturile de achizitie sunt relativ mici.
  • Peste 950 de proiecte realizate de-a lungul timpului. De-a lungul celor 11 ani de experienta, au fost realizate peste 950 de proiecte, atat de constructii cat si de izolatii sau amenajari.

Site-ul este gandit pentru a fi cat mai simplu

Site-ul www.cidconstruct.ro este gandit in asa fel incat sa poata fi folosit de catre oricine. Structura este una clasica, cu toate informatiile importante prezente inca de pe prima pagina, combinatia de culori este si ea foarte prietenoasa iar procesul de comanda este cat se poate de simplu. De asemenea, fiecare produs se remarca prin numeroase informatii care il contureaza si il fac cat mai atractiv.

Servicii prestate de catre cei de la CID Corporate Construct

Serviciile pe care cei de la CID Construct le realizeaza sunt urmatoarele:

  • Amenajari interioare si exterioare. Dispunand de arhitecti recunoscuti in Bucuresti, aceste amenajari au o estetica deosebita si o calitate foarte buna.

Termoizolatii. Termosistemele Adeplast sunt extrem de bine cunoscute pentru proprietatile sale superioare. Daca sunt puse in opera bine, acestea pot face fata oricarei solicitari, pentru perioade lungi si foarte lungi de timp.

Alte Comunicate de presa de 1 :