Lansarea noii platforme de inchirieri auto Swiso Rent A Car

Swiso Rent A Car Bucuresti companie de inchirieri auto ofera masini de inchiriat incepand de la 6 euro pe zi, lanseaza astazi 1 Aprilie 2021, o noua platforma online de inchirieri auto ce are ca noutate faptul ca este singura companie de închirieri auto din Bucuresti si din Romania, care oferă combustibil gratis.

Suntem o echipa tânăra și flexibilă unde bunul simt și respectul față de clienții noștri primează. Compania Swiso Rent A Car SRL, a fost înfintată în anul 2007. Sediul social aflându-se în Ploiești stradă Sondelor nr. 66.

În prezent va putem pune la dispoziție o gama diversificată de autoturisme din parcul nostru auto, pentru închiriere,pe termen scurt, mediu sau lung , persoane fizice/juridice din următoarele centre: București – Otopeni, Ploiești si Sibiu.

Toate autoturismele disponibile pentru inchirieri auto, beneficiează de echipare completă (rovinieta, revizie, RCA, CASCO, anvelope iarnăvara), fiind împărțite în următoarele clase: economic, compact, suv 4X4, business, comercial.

1. Swiso Rent A Car vă oferă carburant gratis la închirierile auto prin intermediul noii iplatforme online. Noutatea acestei noi platforme de inchirieri auto este bazata pe faptul ca este singura companie de închirieri auto din Bucuresti si din Romania, care oferă combustibil gratis.

Astfel puteti sa inchiriati o mașină pentru o perioadă de: 10 – 14 zile și primești 10 litri de combustibil; 15 – 19 zile și primești 15 litri de combustibil; 20 – 24 zile și primești 20 litri de combustibil; 25 – 30 zile și primești 25 litri de combustibil; pentru mai mult de 30 de zile primești 30 litri de combustibil.

2. O a doua functie extrem de utila a noii platforme de inchirieri masini lansata recent de Swiso Rent A Car este faptul ca utilizatorii pot avea acces la servicii de leasing operational. Cum functioneaza? Simplu, alege mașină care îți surâde, plătește o rată fixă lunară și apoi poți să te bucuri de autovehicul, fără nicio grijă.

Cei ce vor alege Swiso Rent A Car pentru un leasing operațional auto vor fi deserviti extrem de eficient și rapid. Viitorii utilizatori ai noii platforme se vor bucura de multiplele beneficii pe care ti le oferim cumr ar fi: Asigurare obligatorie (RCA) și opțional (CASCO); Finanțare sau costuri administrative; Mașină la schimb; Plata taxelor anuale; Revizie anuală; Schimbarea anvelopelor; Rată lunară accesibilă și care include toate punctele de mai sus.

3. O a treia functie utila a noii platforme de inchirieri auto lansate recent de Swiso Rent A car este posibilitatea de va rezerva din timp un transfer la aeroport dinspre și către aeroportul Otopeni. Astfel utilizatorii noii platforme de inchirieri auto vor beneficia de prețuri competitive garantat, fără bătaie de cap și fără timpi de așteptare la aeroportul internațional Henri Coandă București.

Pasagerii sunt întâmpinați în lobby sosiri al aeroportului de către un șofer dedicat care va avea un însemn cu numele dumneavoastră pentru a-l identifica ușor și rapid , respectând un protocol de preluare.După întâlnire, veți fi transportat la destinatia dvs. Swiso Rent a Car vă oferă posibilitatea de a alege autoturisme dotate cu climatizare din clasa economic și premium și transportul unui număr de 3-4 persoane.

Intrati in legatura cu un reprezentant al companiei Swiso Rent A Car folosind datele de contact de mai jos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Nicolae Zanea:

Swiso Rent A Car Bucuresti companie de inchirieri auto ofera masini de inchiriat incepand de la 6 euro pe zi, lanseaza astazi o noua platforma online.