LAPP România te răsplătește de două ori: cumperi produse HITRONIC®, primești și un cadou!

Inovația, calitatea fără compromisuri și expertiza în domeniu ne recomandă că fiind partenerul dvs de încredere pentru furnizarea de cabluri și accesorii în diferite domenii.

LAPP România va oferă o campanie inedită! Campania în care tu NU trebuie să faci nimic!

Criterii înscriere în campanie

Clienții LAPP România, persoane juridice, sunt invitați să comande produse din cadrul brandurilor LAPP. Fiecare brand valorează 8 puncte, iar participanții la acest concurs trebuie să achiziționeze un minumum de 4 branduri. Cadoul se primește atunci când clientul adună minimum 32 puncte.

În fiecare lună este promovat un brand LAPP. Clienții care plasează comenzi în luna respectivă și adaugă la comandă produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clienții primesc mesaje personalizate după fiecare achiziție, cu stadiul punctelor din campanie.

Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul constă în produse pentru Home Spa.

Toți clienții noi care ating pragul de 1.000 EURO (fără TVA inclus) prin plasarea de comenzi individuale sau prin cumularea de comenzi plasate în perioada 16.07.2018 – 31.08.2018 primesc un coș cadou cu produse Home Spa de calitate superioară.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei LAPP România.

Despre sistemele de transmisie optică HITRONIC®

În perioada 16 Iulie 2018 – 31 August 2018, promovăm sistemele de transmisie optică HITRONIC®.

Cu ajutorul produselor din gama HITRONIC®, transferați cantități mari de date ușor și rapid. Cu HITRONIC® transferul de date super-rapid este lipsit de interferenţe şi este proiectat împotriva monitorizării.

Interferențele electromagnetice nu pot afecta cablul HITRONIC®!

 

Produsele corespund atât cerințelor de interior, cât și celor de exterior și rezistă celor mai dure condiții de mediu. În plus, garantează performanța foarte ridicată, calitatea și fiabilitatea transmisiei. Portofoliul LAPP cuprinde o gamă extinsă de accesorii compatibile.

Produsele LAPP au caracteristici de flexibilitate necesare aplicațiilor mobile cu un grad de dinamism ridicat, cu torsiune și curburi de durată, rezistență chimică și mecanică.

Comutatoarele, switch-urile, cablurile și conectorii de care aveți nevoie pentru o soluție completă pot fi achiziționate dintr-o singură sursă – LAPP –  împreună cu accesorii precum presetupe, tuburi de protecție și etichete pentru marcarea cablurilor.

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Paleologu
Functie: Account Director
Email: contact@sagmediateam.com
Telefon: 732710894
Website: www.sagmediateam.com
Cuvinte cheie: cabluri, accesorii, lapp, lapp romania

Alte Comunicate de presa de 371 :