LauraMED – lider local în stomatologie Craiova

Clinica LauraMED

LauraMED este o clinică dentară din Craiova, specializată în oferirea de servicii complete de stomatologie către comunitatea locală și pacienți din alte orașe sau țări. Echipa LauraMED este compusă din medici de specializări diferite dedicați asigurării unui nivel excelent al calității serviciilor de stomatologie prestate.

La clinica LauraMED, veți găsi absolut toate serviciile de stomatologie. Acestea includ consultații periodice, servicii de stomatologie generală și pentru copii, endodonție la microscop, parodontologie, estetică dentară. În plus clinica LauraMED oferă servicii de ortodonție, chirurgie laser și implanturi dentare asistate computerizat.

Pentru serviciile cu costuri mai mari clinica oferă posibilitatea de finanțare prin TBI, situație în care pacienții pot plăti serviciile în rate. LauraMED oferă și posibilitatea decontării serviciilor stomatologice prin CAS (pentru acele servicii în care decontul este posibil și în limita plafonului lunar disponibil).

Personal și dotări

LauraMED dispune de o echipa de medici stomatologi și asistente cu experiență de peste 20 ani vechime și echipamente de ultimă generație care pot satisface și cele mai exigente așteptări. Locația clinicii este ușor accesibilă pentru toți pacienții fiind situată pe artera principală care traversează orașul, pe Calea București în zona Rotonda. Clinica dispune de parcare proprie de aproximativ 20 locuri. Serviciile de radiologie sunt disponibile la parterul clădirii.

Proceduri de lucru

– Implanturile, protezele și partea chirurgicală se realizează cu asistență computerizată la cele mai noi standarde
– Estetica dentară o realizăm cu lampă sau laser de albire
– Cabinetele noastre sunt dotate cu microscop în scop endodontic precum și implantologic

Siguranța ta

– purtarea măstilor de protecție este obligatorie
– se efectuează dezinfecție totală a cabinetului după fiecare pacient
– se dezinfectează suplimentar cu lampă UV
– dezinfectăm aerul cu aparat de ozonizare a aerului
– în cabinet are voie un singur pacient (și însoțitorul lui – în cazul copiilor)

Ghid de prețuri

Consultație stomatologică: 50 Lei
Bijuterie dentară zirconiu: 80 Lei
Plombă dentară: 150 – 250 Lei
Extracție: 150 – 250 Lei
Albire dinți: 500 Lei
Implant dentar OSSTEM: 1990 Lei

* Prețurile sunt orientative, prețurile actualizate sunt afișate în cadrul Clinicii LauraMED Stomatologie Craiova sau pe site.

Site: www.lauramed.ro
Telefon: 0747 421 759

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Laura Alina
Telefon: 0747 421 759
Website: www.lauramed.ro

Cuvinte cheie:

Stomatologie Craiova

Alte Comunicate de presa de Saftoiu Laura:

LauraMED este o echipă de medici stomatologi specialiști și generaliști coordonată de Dr. Laura-Alina SĂFTOIU, medic stomatolog cu competențe în Implantologie Orală, Master în "Restaurări protetice cu sprijin implantar" și medic rezident Parodontologie.