Lenjerii 3D realizate cu drag in Romania

Lenjerii 3D pentru fiecare dormitor

Seturile de lenjerii 3D au fost din totdeauna mai deosebite decat celelate lenjerii existente pe piata datorita imprimeurilor unice. Exista o varietate mare la modele si dimenisuni in asa fel incat sa fie pe placut oricui.

Daca doriti mai multe informatii, va recomandam sa consultati ghidul de dimensiuni de pe site pentru a va asigura ca va place lenjeria noua si achizitionati dimensiunea perfecta pentru patul dvs. Fiecare piesa este confectionata cu dragoste si cu o atentie mare la detalii.

Cand spalati aceste lenjerii 3D, sa fiti atenta la instructiuni astfel incat cearsafurile dvs. safie moi si gata de somn.

Cumparati cu incredere

Suntem aici pentru a va ajuta, echipa noastra de servicii pentru clienti este formata din iubitori de textile si incredibili de pasionati si sunt gata sa  va ajute instant.

Faceti cumparaturile online usor. Intrati pe site pentru a afla mai multe despre politica noastra de expediere si retur.

Toate produsele noastre sunt confectionate pentru a fi durabile, astfel ca va livram in ambalaje 100% durabile si reciclabile.

Suntem experti in lenjerie si pentru a afla mai multe despre experienta noastra de lunga durata in industria lenjeriei puteti sa verificati cu incredere site-ul.

Cunoaste-ti lenjeria

Aceste lenjerii 3D sunt confectionate dintr-o fibra unica; sezonalitatea poate afecta umbra, acest lucru inseamna ca poate exista o variatie de pana la 6% in culoarea tesaturilor de lenjerie. Daca intentionati sa achizitionati articole intr-o anumita culoare sau diferite tipuri de produse de unul singur sau in diferite momente, va rugam sa va contactati inainte de achizitie pentru a va asigura ca putem garanta o potrivire perfecta a culorilor. Speram ca intelegeti ca acest lucru nu este intotdeauna posibil, deoarece fiecare lenejrie poate prezenta variatii sezoniere diferite de culoare.

Timpul si dragostea intra in crearea lenjeriei tale. In mare parte, toate articolele noastre sunt realizate de oameni, nu de masini. In timp ce mentionam dimensiunile si masuratorile prevazute, poate exista o variatie de pana la 6%, ceea ce reflecta faptul ca fiecare piesa este unica si realizata de mana umana.

Regleaza caldura, in mod natural. Cand primiti lenjeria, veti observa ca are un sentiment rece, uscat, cu textura si se simte uimitor pe pielea dvs. – chiar si pe vreme umeda. Acest lucru se datoreaza proprietatilor sale naturale de reglare a caldurii, permitandu-va sa ramaneti cald in timpul iernii si sa va racoriti chiar in varful vara. Antibacteriene si hipoalergenice, aceste fibre naturale fac mai mult decat arata frumos si este prima noastra alegere pentru oricine are pielea sensibila.

DATE DE CONTACT

Nume: Patone
Functie: Patone
Email: contact@patone.ro
Telefon: 726513956
Website: https://www.patone.ro/
Cuvinte cheie: lenjerii de pat 3D, lenjerii 3D

Alte Comunicate de presa de 810 :