Lewis Hamilton și George Russell au purtat TOMMY HILFIGER la circuitul Yas Marina din Abu Dhabi

La circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, pe 18 noiembrie 2022.

 

Pilotul Mercedes-AMG PETRONAS F1 Lewis a putut fi văzut purtând o cămașă roz, cu mâneci scurte, cu imprimeu Hawaii, combinată cu pantaloni de jogging albaștri, din fleece polar, din colecția colaborativă TOMMY JEANS X Martine Rose. Colecția recent lansată, care nu este disponibilă în România, conține 35 de piese gender-inclusive, inspirate de modele emblematice de arhivă TOMMY HILFIGER din anii 90 și actualizate prin viziunea lui Martine Rose, cu un joc puternic de culoare și grafică.

 

Câștigătorul brazilian al Grand Prix-ului, George, a putut fi văzut purtând o cămașă din amestec de poplin și bumbac, finisată cu un design atrăgător în dungi verticale albastre și albe și un short de in, ușor, relaxat, ambele din colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați TOMMY HILFIGER 2022. A accesorizat look-ul cu o pereche de pantofi loafer din piele întoarsă, maro închis, cu accente subtile ale brand-ului.

 

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

 

 

UNDE:     Circuitul Yas Marina, Abu Dhabi

 

CÂND:       Vineri, 18 Noiembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Website: https://ro.tommy.com/ro/

Cuvinte cheie:

tommy hilfiger, fashion, moda, haine, colectie

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Începând cu data de 6 Decembrie, ParkLake se transformă în Santa’s Town, o expoziție interactivă cu o varietate de activități distractive pentru cei mici, unde spiritul Crăciunului se întâlnește cu noile tendințe în tehnologie.
Pe 22 decembrie, scena Sălii Palatului din București devine locul în care sunetul muzicii clasice se întâlnește cu magia sărbătorilor de iarnă.
Cei aproximativ 100 de copii cu dizabilități ocrotiți de Asociația CONIL, elevi ai Școlii incluzive CONIL, se bucură acum de aniversări și mai delicioase grație colaborării ONG-ului cu Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante branduri românești