Magister Software își lansează noua identitate vizuală

Convinsă că doar tehnologia performantă și alinierea la noile trenduri de consum îi pot ajuta pe comercianți să avanseze, compania Magister își lansează noua identitate vizuală, în acord cu actuala strategie de dezvoltare. Schimbările grafice reflectă notorietatea și maturitatea brandului și atributele care l-au consacrat în topul furnizorilor de soluții complete pentru retail. Totodată, noua identitate vizuală subliniază noile direcții de dezvoltare ale companiei, în concordanță cu tendințele pieței de retail și cu valorile companiei Magister: inovația, stabilitatea, ritmul dinamic, lucrul în echipă cu parteneri la nivel național, coeziunea și implicarea – calități specifice rețelei naționale de parteneri ce contribuie la succesul longeviv al companiei.

Procesul de rebranding Magister se sincronizează cu lansarea SmartCash Retail Management System 2019, cunoscuta suită software pentru retail dezvoltată de companie, care beneficiază, la rândul său, de o nouă imagine de produs. Această imagine continuă identitatea vizuală “smart” caracteristică produselor software dezvoltate de compania Magister, beneficiind însă de un design modern, simplificat, compatibil cu noile tehnologii de afișare online.

“Lansarea noii imagini Magister reflectă, în mod firesc, nivelul actual de dezvoltare al companiei noastre. Ea semnifică, totodată, trecerea într-o etapă superioară de evoluție, având la bază valorile pe care le-am respectat întotdeauna față de clienții și partenerii noștri: inovație, corectitudine, transparență, profesionalism”, declară Dor Bujor Pădureanu, CEO Magister.

Despre Magister Software

Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor și lanțurilor de retail. În cei 17 ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din comerțul românesc. Compania asigură acoperire națională, prin rețeaua sa de parteneri certificați, evaluați și licențiați anual în cadrul programului de perfecționare profesională Partener Certificat Magister. www.magister.ro          

Despre SmartCash Retail Management System

Implementată în mii de unități comerciale, soluția SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister Software este, în prezent, cea mai raspândită platformă software integrată pentru retail din România. Platforma se adresează atât comercianților independenți, cât și lanțurilor comerciale cu procese complexe de business, înalt automatizate și cu un număr ridicat de utilizatori. www.smartcash.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Diana Ionescu
Functie: Marketing Manager
Email: diana.ionescu@magister.ro
Telefon: 40
Website: www.magister.ro  
Cuvinte cheie: retail, comert, smartcash, magister, software, comercial, magazin, horeca, business, sigla, logo

Alte Comunicate de presa de 366 :