Mai mult decat zambet nou in 24 de ore. Rezultate pe viata! Cu sistemul revolutionar Straumann® PRO Arch

”Straumann® PRO Arch este special fata de alte sisteme de tipul “dinti ficsi in 24 de ore” datorita materialului Roxolid (mult mai rezistent decat titanul simplu) si a suprafetei de integrare SLActive, exclusive Straumann. Acesta este indicat persoanelor care si-au pierdut majoritatea dintilor sau celor care au dintii prezenti compromisi si irecuperabili. De asemenea, este alternativa ideala pentru persoanele carora li s-a recomandat purtarea protezei dentare.” spune dr. Alexandru Georgescu, Study Club President, International Team of Implantology, mentor Straumann si medic primar stomatolog la Dent Estet.    

Noul sistem este de fapt o lucrare fixa, montata cu ajutorul a 4-6 implanturi inserate in unghiuri si pozitii strategice si reprezinta solutia ideala si pentru pacientii cu resorbtie osoasa.” continua dr. Alexandru Georgescu.

Straumann este lider global in producerea de implanturi si prima alegere a medicilor implantologi din intreaga lume. Straumann® PRO Arch este validat stiintific de peste 35 de ani de cercetare efectuata de Straumann Group. De asemenea, Academia Americana de Implantologie Dentara considera aceste sisteme ca fiind singura solutie de tratament care inlocuieste mai multi dinti lipsa si care reda in proportie de 99% functionalitatea si estetica naturala a zambetului.

 

 

7 beneficii ale sistemului de implant multiplu Straumann® Pro Arch:

 1. Pacientul pleaca de la prima vizita la stomatolog cu o lucrare protetica fixa din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finala, din 12 coroane de zirconiu, urmeaza sa fie pusa peste 6-8 luni).
 2. Inventat de catre Straumann Group, special pentru implantologia dentara, materialul Roxolid folosit de Straumann® PRO Arch ofera excelente proprietati mecanice si rezistenta sporita, spre deosebire de alte sisteme de implant.
 3. Materialul Roxolid este suplimentat de suprafata SLActive a sistemului de implant multiplu Straumann® PRO Arch, oferind astfel oseo-integrare, in jumatate din timpul necesar altor sisteme, si proprietati de vindecare incredibile.
 4. Este eliminata necesitatea unor operatii complexe precum aditia de os, repozitionarea de nerv si a altor tratamente auxiliare implantului dentar.
 5. Garantie pe viata, oferita de catre producatorul Straumann® Group, pentru componentele sistemului de implant.
 6. Costuri predictibile – prin proceduri clare si etapizate explicate de catre medicul stomatolog, pacientul cunoaste totii pasii tratamentului si costurile aferente acestuia.
 7. Efecte estetice deosebite – aspectul fetei se imbunatateste si este vizibil intinerit.

 

Tehnologiile pe care DENT ESTET le utilizeaza faciliteaza interventia

Ghidul chirurgical – realizat pe baza unor investigatii digitale de tip CBCT si cu ajutorul unor softuri de prelucrare digitala. Softul 3Shape Implant Studio, de care pacientii beneficiaza in house in clinicile Dent Estet, este cea mai performanta tehnologie folosita in implantologia ghidata digital.

Ghidul chirurgical ofera acuratete in inserarea implantului, previne afectarea nervilor si a cavitatilor sinusale. De asemenea, acesta faciliteaza controlul angulatiei, deosebit de importanta in inserarile multiple.

Cu ajutorul laserului Waterlase, ce combina apa, aerul si tehnologia laser, interventia este considerabil facilitata, prin hidratarea continua a zonelor unde urmeaza sa fie efectuate implanturile, ceea ce duce la tratamente fara durere. In plus, aceasta tehnologie minim invaziva reduce la minim sangerarea, inflamatia si durerea post procedura. Laserul Waterlase ofera un tratament mai eficient intr-un timp considerabil redus, datorita cauterizarii antiseptice.

Vindecarea este accelerata si datorita tehnologiei digitale Endoret PRGF, care ajuta la regenerarea rapida a tesuturilor prin folosirea plasmei cu proteine a pacientului, recoltata in cadrul vizitei la stomatolog.

De asemenea, sistemul de anestezie digitala cu dozaj controlat, The Wand, diminueaza la minim efectele interventiei. Aceasta elimina amortelile colaterale, nu afecteaza alte zone ale cavitatii bucale, este sigura si lipsita de disconfort pentru pacient.

 

“Experienta de medic si manager m-a invatat ca pregatirea si priceperea medicului implantolog sunt cel mai bine potentate intr-o echipa multidisciplinara. Acest lucru m-a determinat sa investesc in pregatirea internationala a unei echipe perfect capabila sa abordeze, cu ajutorul tehnologiilor digitale, fiecare caz de reconstructie totala, in cel mai profesionist mod. Totul pentru a pune un zambet cu adevarat estetic si sanatos pe fata fiecarui pacient care ne trece pragul”, spune Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET.

 

La DENT ESTET, pana pe 31 august, pachetul Straumann® PRO Arch Implant System are mai multe beneficii:

 • Reducere pe ambele arcade, atat pe 4 implanturi, cat si pe 6 implanturi
 • Ghid chirurgical inclus
 • Vindecare rapida cu tehnologia PRGF
 • Voucher de 1500 de euro pentru lucrarea protetica finala din zirconiu.

DATE DE CONTACT

Nume: Carmen Tudor
Functie: PR Specialist
Email: carmen@decisepoate.ro
Telefon: 729981917
Website: www.decisepoate.ro
Cuvinte cheie: implant multiplu Straumann, dent estet, stomatologie, implant, Straumann® PRO Arch

Alte Comunicate de presa de 514 :