Mandy Foods câștigă Superior Taste Award 2022 pentru produsul “Vegetal Original”

Certificarea Superior Taste Award reprezintă recunoașterea supremă a produselor de înaltă calitate gustativă de către un juriu format din elite ale domeniului HORECA. La eveniment participă chefi recunoscuți din întreaga lume, reprezentanți ai asociațiilor culinare de top, chefi cu stele Michelin, MOF, chefi pentru președinți și case regale.

Evenimentul are loc anual la Bruxelles, iar produsele sunt testate „in blind” de către cei 198 de chefi și somelieri premiați internațional. Aceștia analizează sute de produse din întreaga lume, fără să le cunoască proveniența sau ambalajul.

Evaluarea a durat 136 de ore, iar participanții au degustat produsele prin 5 criterii internaționale de analiză senzorială hedonică: prima impresie, aspect, olfactiv, gust și textură.

„Recunoașterea internațională a produsului „Mandy Foods Vegetal Original” este o confirmare a experienței gastronomice și a dedicării cu care compania noastră caută să revoluționeze industria alimentară. Gama de vegetale a fost lansată în 2002 de Mandy Foods în format de 120 și 200 grame și a reprezentat o noutate absolută pe piață, revoluționând segmentul său la acea vreme. Până în prezent, produsul “Vegetal Original” a rămas motorul principal al companiei, în timp ce constanța, seriozitatea și profesionalismul continuă să fie parte integrantă din filosofia de business a brandului”, a declarat Aly Morad, CEO Mandy Foods.

„Este misiunea noastră să îmbunătățim calitatea gustativă a produselor și să lansăm produse care să întrunească toate criteriile de excelență. Cu pasiune și dedicație analizăm constant tendințele de piață, punem accentul pe proiecte care aduc valoare adăugată consumatorilor și pe inovații – atât la nivel de produs, cât și de tehnologii folosite.”, a declarat Alina Lupașcu, Director de Marketing Mandy Foods.

Produsul “Vegetal Original” este o alternativă delicioasă la produsul de origine animală și este dedicat tuturor celor care își doresc să savureze un gust unic. Iubit în egală măsură de persoanele vegetariene, de cele care țin post dar și de cei care preferă produsele din carne, “Vegetal Original” se remarcă prin calitatea ingredientelor, și, bineînțeles, gustul său delicios, acum recunoscut internațional.

De altfel, o confirmare a calității produsului „Vegetal Original” vine și din partea consumatorilor din România unde produsul este lider de piață pe segmentul său.            Mandy Foods Vegetal Original este disponibil la vânzare în două variante de gramaj, de 120g, respectiv 200g.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Clementa Togan
Functie: Marketing Specialist
Email: clementa.togan@puremedia.com
Telefon: 0737392016

Cuvinte cheie:

Mandy Foods

Alte Comunicate de presa de Ana Savischi:

Produsul „Mandy Classic Vegetable Spread (Vegetal Original)” a obținut certificarea “Superior Taste Award” la nivel remarcabil acordată de către „International Taste Institute”.
Mobino.ro lanseaza BUZZ DAYS, campanie promotionala cu lichidare de stocuri la sute de produse! Doar pana pe 16 august profiti de reduceri masive de pana la 49% la o gama variata de produse electronice si electrocasnice.
Sâmbătă 30 iulie a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumeție și cicloturism realizat cu sprijinul Asociatiei Centrul Cultural și Comunitar Nucu, alături de Outhentic Cycling România, acțiune de...
Brandul Rowenta si designerul KARL LAGERFELD au placerea de a anunta lansarea in Romania a unei game in editie limitata de produse premium de ingrijire si coafare a parului.
Mobino.ro împlinește un an de la lansarea magazinului online și sărbătorește alături de comunitatea sa cu super oferte. Pentru "Prima Aniversare" sărbătorim ofertele împreună!