Medizone: parteneriat pentru sanatate

medizone

Nascut din pasiune pentru excelentasi gandit ca un parteneriat pentru sanatate, Medizone este un magazin medical online in spatele caruia activeaza, de mai bine de treisprezece ani, profesionisti desavarsiti, care pun experienta clientului pe primul loc. Fiecare membru al echipei poseda cunostinte vaste in domeniu, astfel incat serviciile de consultanta la achizitionarea unui produs sunt un plus care ne recomanda.

Adoptarea unei atitudini proactive ne-a permis sa ne dezvoltam panain punctul in care am devenit un nume de referinta pe piata medicala din Romania, specialisti din domeniul medical apeland la noi intr-un numar crescand pentru a le furniza necesarul de consumabile medicale, aparatura medicala, instrumentar medical si, nu în ultimul rând, aparatura pentru terapie si recuperare (aparate fizioterapie, aparate electroterapie, aparate presoterapie, aparate magnetoterapie si altele).

Din magazinul nostru nu lipseste nici mobilierul medical. Stim ca dotarea corespunzatoare a cabinetului cu mese pentru instrumentar, dulapuri pentru fisiere, canapele pentru consultatie, banchete pentru sala de asteptare este, dincolo de a fi o necesitate, un aspect deosebit de important pentru tine prin prisma faptului că tii la experiența pacientului, ii intelegi importanta incomensurabila. In acest sens, iti punem la dispozitie articole de mobilier medicalcare ne sunt furnizate de catre producatori de incredere, apreciati si recunoscuti pe piata in care activeaza.

La Medizone, ne adresam tuturor medicilor, indiferent de specialitatea aleasa. De la produse de optica medicala, la consumabile pentru ginecologie, consumabile pentru ortopedie, consumabile pentru laboratoare si pana la produse pentru incontinenta adultilor, ne adaptam constant cerintelor pietei medicale.

Consumabilele pentru stomatologie se gasesc in magazinul Medizone intr-o gama vasta, diversificata, astfel incat sa putem mulțumi si cel mai exigent client. Toate cele necesare functionarii unui cabinet stomatologic, le gasesti la noi:de la aparatura necesara dotarii cabinetului si pana la consumabilele care iti sunt indispensabile (amalgam, compozite fotopolimerizabile, materiale amprenta, cimenturis.a.), produse pentru protectia si igiena orala (tablete pentru curatarea protezelor dentare, rulouri dentare, dusuri bucale etc.).

Mii de clienti au avut incredere in noi sa le furnizam cele necesare bunului mers al lucrurilor in cadrul cabinetelor, clinicilor medicale sau spitalelor in cadrul carora activeaza. Aspectele care guverneaza relatia noastra cu acestia, credem noi, ne-au ajutat sa atingem acest deziderat: respect, prietenie, profesionalism, securitate in tranzactii. Tratam fiecare client in parte cu respect si demnitatesi oferim solutii viabile fiecarei probleme care poate aparea pe parcursul colaborarii noastre.

Clientii nostri se bucura de promotii saptamanale si lunare, beneficiaza de reduceri in baza unui sistem de acumulare de puncte si au confortul psihic al posibilitatii de a returna un anumit produs achizitionat, atat timp cat acesta este intact si respecta conditiile unui retur.

Pentru o colaborare fructuoasa, te asteptam sa ne strangem mana!

Alte Comunicate de presa de 1 :