conturi in euro

Meniu nou cu mult unt și scorțișoară la Angeline Cake Boutique pentru sezonul de toamnă

Noile creații aromate vor fi disponibile în cele două magazine fizice ale brandului începând cu data de 15 octombrie.

Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante branduri de pe piața românească de patiserie-cofetărie, a recreat în laborator peisajul de toamnă printr-un meniu nou, plin de culoare, savoare și senzații crocante.

Ingredientele principale regăsite în cele 11 produse noi sunt foitajul și untul, însoțite de aroma-vedetă a toamnei – scorțișoara – și de creme bogate, în nuanțe proprii acestui sezon: tonurile de maro imprimate de ciocolată și alune de pădure; tonurile de galben, portocaliu, violet și cărămiziu aduse de fructe (mere, prune și fructe confiate).

Noul meniu Angeline Cake Boutique va fi disponibil începând cu data de 15 octombrie, și va satisface, cu același entuziasm și explozie de arome, și poftele iubitorilor de gustări sărate. Două dintre produsele special gândite pentru ei și dedicate acestui sezon sunt Mozzarella Roll și Bacon & Cheese Puff.

Atât Cake Shop-ul din Piața Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), cât și cel din zona Aviatorilor (Str. Popa Savu 73) își vor întâmpina clienții zilnic, începând cu ora 10:00, cu vitrina plină de noile produse din meniul de toamnă:

·         Pistachio Croissant: croissant cu cremă de fistic 100% glasat în ciocolată albă & fistic mărunțit.

·         Pain du chocolat: foitaj cu unt & baton de ciocolată neagră.

·         Apple Puff: foitaj cu unt, cremă de lapte & mere cu scorțișoară.

·         Monkey Bread: foitaj cu unt, fructe confiate (caise și prune) & ciocolată.

·         Praline Croissant: croissant cu cremă de alune de pădure 100% glasate în ciocolată cu lapte & alune mărunțite.

·         Cinnamon Roll Berries by Angeline rulou din aluat cu unt, scorțișoară, zmeură și căpșune, glasat cu cremă de brânză & sos de zmeură și căpșune.

·         Cinnamon Roll Praline by Angeline rulou din aluat cu unt și scorțișoară & cremă de alune de pădure, glasat cu cremă de brânză & alune de pădure.

·         Mozzarella Roll: rulou din foitaj cu unt cu cremă de brânză, pesto & mozzarella.

·         Bacon & Cheese Puff: foitaj din unt cu șuncă și brânză Edam.

·         Twisters: „răsucele” din foitaj cu unt.

·         Mini Cheesy/ Mushrooms Puffs: mini foitaje cu unt și telemea sau ciuperci.

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Acesta este primul anunț de parteneriat pe care Cadillac Formula 1® Team l-a făcut în timp ce se pregătește să concureze la Campionatul Mondial de Formula 1® din 2026, competiție de top în rândul sporturilor cu motor globale.
Conferința Better Body organizată de Cori Gramescu, nutriționist, antrenor și coach de slăbire aduce în prim plan necesitatea unei abordări integrate pentru gestionarea obezității și a supraponderabilității rezistente.
Pe 8 mai 2025 a avut loc lansarea albumului editorial Showroom Design, parte a colecției igloobest semnată Igloo.
Calvin Klein anunță că A$AP Rocky s-a îmbrăcat în colecția de toamnă 2025 Calvin Klein Collection la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, din Franța.
Calvin Klein anunta ca pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost imbracat in Calvin Klein Collection personalizat la Grand Prix F1 de la Monaco din cadrul Circuitului de Monaco in Monte-Carlo, Monaco.