conturi in euro

Mentorat antreprenori prin proiectul DanubeChance2.0

În perioada decembrie 2020 – martie 2021, în cadrul proiectului Interreg-DTP DanubeChance2.0, trei antreprenori din Transilvania și companiile inițiate de aceștia au beneficiat de mentorat din partea echipei proiectului prin intermediul experților Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Astfel, firmele Armenopolis din Cluj-Napoca, Can Steel din județul Satu-Mare și PFA Ilea George Augustin din Turda au fost sprijinite prin metodele Solutions Focused Coaching/Mentoring, GROW approach (Goals, Reality, Options, Wrap up) și CLEAR model (Contracting, Listening, Exploring, Action, Review) în identificarea și rezolvarea provocărilor cu care se confruntă în diferite faze ale procesului antreprenorial. La finalul lunii martie, activitățile de mentorat s-au încheiat cu succes, companiile au primit documentațiile elaborate, iar colaborarea va continua sub forma monitorizării progresului acestora pe parcursul anului curent.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Mihai Dragomir:

În perioada decembrie 2020 - martie 2021, trei antreprenori din Transilvania au beneficiat de mentorat.
Activitățile proiectului Interreg-DTP DanubeChance2.0 continuă online în această perioadă dificilă, oferind suport antreprenorilor aflați în dificultate.
Prima fază a proiectului DanubeChance2.0 s-a concentrat pe identificarea situației curente a antreprenoriatului de a doua sansă în Regiunea Dunării
In data de 27 februarie 2020 in cadrul proiectului Interreg-DTP "DanubeChance2.0" va avea loc un training dedicat antreprenorilor de a doua sansa.
Obiectivul proiectului DanubeChance2.0 este de a oferi modele de politici inovatoare care vin în ajutorul antreprenorilor aflați în faliment sau difcultate.