Minio Studio anunță episodul 3 din Creative Chaos

Asta e Snackologie! Ce asta? Vei afla despre ea în episodul 3 din Creative Chaos: How it’s made.

Creative Chaos este un documentar scurt în 4 episoade care și-a propus să aducă împreună oamenii din industrie care iau parte la producția unei campanii de comunicare: de la client la agenția de publicitate, agenții de media, regizor, actori și freelanceri. Pe scurt, o recapitulare în format video despre cum am scos la capăt una dintre campaniile Minio de care suntem cei mai mândri: Gustare de TOP, în colaborare cu Mondelēz (TUC, Oreo) și Macromex (Philadelphia).

Am ajuns la momentul decisiv al campaniei: producția materialelor foto și video. Ca să poți implementa cu succes o campanie, spoturile și packshoturile trebuie să iasă perfect, dar iată-ne în criză de timp și cu un plan ambițios care includea 3 spot-uri, 16 rețete și zeci de formate digitale. Te întrebi cum am reușit? E simplu, cu o echipă dedicată care nu s-a oprit până când nu s-au aliniat rezultatele cu viziunea creativă.

Se poate într-o singură zi de filmare? Tudor, regizorul nostru, a auzit întrebarea asta de o mie de ori și cam tot de atâtea ori a răspuns cu „da”. Exact asta s-a întâmplat și pentru campania Gustare de TOP: am avut de filmat 3 povești într-o singură zi, într-un singur apartament, cu Chef Dexter în rol principal, care nu este actor profesionist. O mie de duble și 18 ore mai târziu, am obținut toate materialele de care aveam nevoie.

Urmărește pe MINIO.RO episodul 3 din Creative Chaos: How it’s made și hai să vezi cum am transformat un script în realitate, în timp record!

Vezi pe site-ul nostru și primele 2 episoade și află de ce ne-am apucat de acest proiect!

Nume: Marius Marin
Functie: Reputation Manager
Email: marius.marin@minio.ro
Website: https://minio.ro

minio studio, creative chaos, publicitate, agentie, advertising, macromex, top snack, mondelez, gustare de top

Alte Comunicate de presa de Marius Marin:

Minio Studio lansează ultimul episod din seria Creative Chaos – „TOP Snack”
7 dintre cele mai cunoscute mame-influencer și medici specialiști participă la un maraton online de #PoveștiMămicești, moderat de Eli Roman, în cadrul campaniei „Fiecare pui cu lăpticul lui”, inițiată de Asociația SAMAS.
Minio Studio anunță episodul 3 din seria Creative Chaos
Minio Studio prezintă episodul 2 din Creative Chaos - scurt documentar de agenție
În luna aprilie a acestui an, Hill’s a reluat inițiativa de susținere a adăposturilor de animale din România prin a doua ediție a campaniei de donații #MisiuneaNoastraPrietenPeViata.